Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a fényképeket...

Hogyan lehet a fényképeket számítógépes valamilyen adatrögzítőre áttenni? Mi kell hozzá? Meg lehet otthon csinálni, szakképzetlenül is?

Figyelt kérdés

A régi fényképeket szeretném valahogy áttenni számítógépre. Kerestem, de nem találtam még csináld magad videót a youtubon . Pedig biztos van szerintem.

Milyen címmel lehet?

2016. febr. 7. 04:10
1 2
 11/11 Lajos54 ***** válasza:

Rengeteg negatívot (és diát) szkenneltem be egy régebbi, HP3690-es szkennerrel. A minőség észrevehetően jobb a negatívról, mint egy ütött-kopott, kifakult, esetleg gyűrött fényképről.

Bár sok képszerkesztő program is alkalmas a negatív "átfordítására" pozitívba, a szkenner saját programja is egészen jól megbirkózik vele.

Persze azért egy jobb képszerkesztő nem árt az utómunkákhoz, ha igazán szép eredményt akarunk kapni.

2016. febr. 8. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!