Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem sims 3cdt es amikor...

Vettem sims 3cdt es amikor beírom a telepito kódot akkor azt írja hogy azt a kódot mar fel használtak valaki segítsen legyszi?!

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 14:34
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Hol vetted kéztől, bolha piacról? Mert akkor a te hibád.

Ha viszont boltból vetted, akkor szerintem ott kéne megtenni a reklamációt.

2016. febr. 5. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Boltból és nem garaciális , azt mondtak hogy próbáljak netről szedni kódokat próbáltam egyik sem jo
2016. febr. 5. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
És mégis milyen boltból?
2016. febr. 5. 15:04
 4/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Hát én akkor én kapásból szólnék a helyedben a EA Games magyarországi supportjának és fogyasztó védőknek is ha kell!

Bakker nem azért vesz az ember eredeti játékot, hogy warez kódokat kelljen keresni hozzá a neten.

2016. febr. 5. 15:10
 5/5 tabaki ***** válasza:

Legközelebb kódot vegyél, a játékot meg töltsd le hozzá...

Akármilyen hernyó a boltod, az a minimum, hogy legalább ők lopjanak neked kódot, ha már fizettél. Az agyam eltüsszen, hogy a pofátlanságnak mennyire nincs határa. P.O.C. megint aranyat szól.

2016. febr. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!