Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez hogy van? Windows 10...

Ez hogy van? Windows 10 telepito maga is bugos?

Figyelt kérdés

Nem csak a rendszernek lehetnek bakijai hanem maga a telepitonek is?!

Felkerul a rendszer felig,jonnek a beallitasi kerdesek...egyik menu pontot ketszer is beadja,mint aki elfelejtete hogy mar tul vagyunk rajta. Aztan.." kerem varjon" vagy valami ilyesmi bla bla szovegek es jobb esetbe kozepen forog a pontokbol allo karika vagy bal oldalt vagy jobb oldalt felette meg toltes csik halad (mint mikor aruhazbol is rakunk fel valamit....aki tudja mirol beszelek az erti) ,egyik sarokba meg szo foszlanyok hogy "kerdoiv kitoltese"...azt eltunik minden jon megint valami kutymuty azt vegul "Udvozoljuk" es belep vegre.

Par gepre felraktam mar a rendszert valami abnormalist mindig lattam de ez megint uj :D

Meg az milyen hogy egyszer ugy kerul fel hogy eme bealitas felesegek elott mar hatterbe felkerult a vidi kartya,maskor meg asztalig erek sem kerult fel hanem akkor rakja fel csak a drivereket? Azt restart.

Ennyire uzemzavaros?

2015. aug. 28. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Most mivan? Ugy mukodik ahogy kell.
2015. aug. 28. 14:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Mindegy....hosszu.

Mar masut okosodtam,kisse hibadzik szegeny.

2015. aug. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!