Viola Zobor kérdése:
Újratelepítést házilag meg tudok e oldani?
Figyelt kérdés
xp van a gépen. Pár napja minden belépésnél hibaüzenet , a" Mikrosoft nem támogatja az xp-t ,nincs több frissítés ."Meddíg tudok így elvegetálni az xp-vel ? Volt már win7 is , de nem tudtam hozzászokni, ezt rakattam vissza . Leromlott egészségi állapotom akadályozza a gép ide-oda szállítását,az anyagi vonzata is eléggé "luxus" nekem Kétségbe vagyok esve , ez az egy kapcsom a külvilággal.2016. febr. 2. 10:26
1/3 Celtix válasza:
Barmeddig. Csak frissites nincs hozza. Konnyen megtorhetik. Mondjuk ujabb 10 ev mulva mar nem lesznek hozza virusok/trojaik/toresek/stb. Ma meg azert veszelyes jatek.
2/3 anonim válasza:
"Meddíg tudok így elvegetálni az xp-vel?"
Ez igény függő!
Sok új program nem fut el XP-n, szóval azokat kell mellőzni, ha csak böngészésre és/vagy régi programokra használja az ember akkor nincs vele semmi gond!
Windows 7/8/10, Linux... házilag is felrakható, nem kell hozzá szállítani a gépet :)
22F
3/3 anonim válasza:
Kapcsold ki az automatikus frissítést és nem fogod kapni a hibaüzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!