Gyenge laptopra milyen operciós rendszert érdemes telepíteni?
Figyelt kérdés
1200mhz proc 512ram 64mb vram
Xp-t nem igazán tudok mert megszűnt a támogatása és ahogy felrakom pl böngésző tanusitvány hibákat dobál stb stb.
Valaki valami jó megoldást tud?
2016. febr. 2. 00:40
1/6 anonim válasza:
Pedig xp a megoldás. Ha felrakod a legfrissebb chrome-ot/firefoxot/palemoont, nem fog ilyeneket dobálni.
3/6 A kérdező kommentje:
A linux mint nem jó,puppy vagy arch linuxra gondoltam bár utóbbi nem biztos,hogy jó lenne.
Firefox sokat eszik a chrome pedig tanusitvány hibával kidob a https/ oldalakról tehát pl facebook/youtube/google
2016. febr. 2. 00:59
4/6 anonim válasza:
Próbáld ki a palemoon-t, de 512mb rammal ne várj csodákat!
1200mhz-en a facebook is kb. 1 perc alatt tölt be. Inkább szerezz egy normális gépet.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem várok :) Én nem tennék fel windowst a sajátomra ha fizetnétek se! Nekem van jól bevált én azokat használom dual-ba egy barátomnak akarok segíteni 40+ emberke ez lesz az első gépsasa böngészni filmezni csak ellehet vele.
2016. febr. 2. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!