Miért nem tudom újra telepíteni a laptopom?
Figyelt kérdés
Most win 8.1 van rajta win 7-et akarok rá a de nem engedi telepíteni azt írja hibát észlel mondjuk alapból win 8 volt rajta. Esetleg valami ötlet hogyan tudom újra rakni ?2016. jan. 31. 18:00
2/7 anonim válasza:
Le kell előbb gyalulni a vinyóról a Win 8-at!
3/7 anonim válasza:
részletesebb infót írhatnál, mert így nehéz lesz. Látatlanul alapból nem olyan egyszerű, hát még ha kiindulópont sincs.
Miről telepítesz? A telepítőt mivel tetted bootolhatóvá?
Meddig jutsz el és mi a pontos hibaüzenet?
4/7 A kérdező kommentje:
Hú hát meg próbálom le írni bár eléggé gyökér vagyok a gépekhez. Packard Bell típusú laptopom van amin amikor meg vettem win 8 volt ezt fel frísitettem 8.1-re és most ezt akarom le szedni. cd-ről akarom telepíteni, be rakom a cd-t elő jön a a telepités ablaka aztán rá megyek arra hogy telepités inditása aztán azt írja ideiglenes fájlok másolása után azt írja a telepités indul de itt ki dob egy ablakot ahol azt írja a Windows telepités közben hibát észlel ezért leál és inditsam újra a telepitőt újra is inditóm de mindig ezt adja ki
2016. febr. 1. 17:45
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és jelenleg internet nincs a gépen
2016. febr. 1. 17:47
6/7 anonim válasza:
A telepítés elején jelzi, hogy van már op. rendszer a gépen, illetve, hogy milyen partíciót talált és hova akarod telepíteni?
A BIOS-ban beállítottad a CD-t booteszköznek?
7/7 anonim válasza:
Figyu,a telepítést kicsit másképpen kell elvégezni.Először behelyezed a CD-t és restartolod a gépet.előhhívod a BIOS, t és ott bootolni kell hogy a géped a CD ről induljon mert ha csak simán behelyezeda CD t nemtudod leformáznia géped.Szerintem ezért nem engedi telepíteni.ezt a bootolást hanemértenéd, beirod googleba ott kapsz részletes leírást róla.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!