Az miért van hogy mikor fel telepíti magát a vidokártya, utána újrainditom, és utána csak fekete képernyő lesz, miért?
Talán, ha egy kicsit több adatot megadsz...
Asztali gépről van szó?
Új videokártya, vagy újra telepített gép?
"Feltelepíti magát a videokártya" - ezt hogy érted?
Windows verzió?
Videokártya típusa?
Asztali gép, windows 7
512 mb geforce 9400gt ddr2
régi kártya, mikor elinditom automatikusan fel ismeri a kártyát, volt egy játék metro 2033 be akartam álliani a felbontást, és mivel a játék eleve nagy felbontásal indult igy fekete volt a képernyő , gondoltam ujra inditom a gépet , és azóta csak fekete lesz, el indítotam csökkentett módbam le töröltem a videokártya driver, és utána el indult megint normál módba, bejöt a képernyö, de mikor felrakja magátol a videokártyát az alap drivert vagy nem tom, ujraínditom és megint fekete lesz a képernyö, a felbontás miatt, arra a felbontásra áll amin volt a játék, és nem tom ugy elínditani hogy azon a felbontáson menyen mint csökentett módban, magától át rakja...
Próbálj innét letölteni (és persze feltelepíteni) hozzá egy drivert, persze megfelelően beállítva a dolgokat. Arra figyelj, hogy nem mindegy a Windows 7-nél, hogy 32 vagy 64 bites!
A telepítés után elvileg jónak kellene lennie.
Ha másképp nem megy, csökkentett módban, az eszközkezelőben jelöld ki a kártyánál a meghajtóprogram frissítését.
És az oldalon hogy találjam meg a videokártya drivert?
geforce 9400gt 512mb ddr2 és 64 bit kell.
Geforce
Geforce 9 series
Windows 7 64 bit
English
Ezt töltsem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!