Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az miért van hogy mikor fel...

Az miért van hogy mikor fel telepíti magát a vidokártya, utána újrainditom, és utána csak fekete képernyő lesz, miért?

Figyelt kérdés
Állitolag a felbontás fel megy és amiatt de hogy csinálhatom meg hogy azon maradjon a felbontás amin indul is a gép, és nem tom miért áll átt más felbontásba, tudnátok segíteni?
2016. jan. 28. 20:58
 1/5 Lajos54 ***** válasza:

Talán, ha egy kicsit több adatot megadsz...

Asztali gépről van szó?

Új videokártya, vagy újra telepített gép?

"Feltelepíti magát a videokártya" - ezt hogy érted?

Windows verzió?

Videokártya típusa?

2016. jan. 28. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Asztali gép, windows 7

512 mb geforce 9400gt ddr2

régi kártya, mikor elinditom automatikusan fel ismeri a kártyát, volt egy játék metro 2033 be akartam álliani a felbontást, és mivel a játék eleve nagy felbontásal indult igy fekete volt a képernyő , gondoltam ujra inditom a gépet , és azóta csak fekete lesz, el indítotam csökkentett módbam le töröltem a videokártya driver, és utána el indult megint normál módba, bejöt a képernyö, de mikor felrakja magátol a videokártyát az alap drivert vagy nem tom, ujraínditom és megint fekete lesz a képernyö, a felbontás miatt, arra a felbontásra áll amin volt a játék, és nem tom ugy elínditani hogy azon a felbontáson menyen mint csökentett módban, magától át rakja...

2016. jan. 28. 22:44
 3/5 Lajos54 ***** válasza:

Próbálj innét letölteni (és persze feltelepíteni) hozzá egy drivert, persze megfelelően beállítva a dolgokat. Arra figyelj, hogy nem mindegy a Windows 7-nél, hogy 32 vagy 64 bites!

[link]

A telepítés után elvileg jónak kellene lennie.

Ha másképp nem megy, csökkentett módban, az eszközkezelőben jelöld ki a kártyánál a meghajtóprogram frissítését.

2016. jan. 28. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:

És az oldalon hogy találjam meg a videokártya drivert?

geforce 9400gt 512mb ddr2 és 64 bit kell.

Geforce

Geforce 9 series

Windows 7 64 bit

English

Ezt töltsem le?

2016. jan. 28. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
nem jó, ki porbáltam
2016. febr. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!