Hogyan szoktatok le a számítógépes játékok mértéktelen nyomatásáról? (Mindig úgy érzem, hogy játszani akarok, amikor nem társaságos tevékenységeket végzek = (. )
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 18:43
1/5 anonim válasza:
Olyan szar gépem van, hogy a 2001-es játékok még épp elfutnak rajta közepes grafikán.
Így sikerült leszoknom róla.
Ezután meg szereztem egy psp-t szóval sikerült arra rászoknom, és még áprilisban meglesz a ps3-am is így arra sikerül rászoknom.
Tehát valahol úgyis játszani fogok.
2/5 anonim válasza:
Nekem úgy, hogy kaptam egy laptopot, így az asztali gépet anyukám használja, én már egyáltalán nem. Laptopon pedig nem fut semmiféle játék sem, alapból nem is arra való.
3/5 anonim válasza:
Úgy, hogy mivel nem vagyok elkényeztetve, és nem ny@lják ki a s.e.g.g.e.m, azért dolgozom napi 10-12 órát, és utána nincs kedvem hülyeségekkel játszadozni...
5/5 anonim válasza:
szerezz egy normális nőt, majd az leszoktat, ha akkor sem, akkor te beteg vagy. Szó szerint. Pc-s beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!