Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok le a számítóg...

Hogyan szoktatok le a számítógépes játékok mértéktelen nyomatásáról? (Mindig úgy érzem, hogy játszani akarok, amikor nem társaságos tevékenységeket végzek = (. )

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan szar gépem van, hogy a 2001-es játékok még épp elfutnak rajta közepes grafikán.

Így sikerült leszoknom róla.

Ezután meg szereztem egy psp-t szóval sikerült arra rászoknom, és még áprilisban meglesz a ps3-am is így arra sikerül rászoknom.

Tehát valahol úgyis játszani fogok.

2010. márc. 28. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy, hogy kaptam egy laptopot, így az asztali gépet anyukám használja, én már egyáltalán nem. Laptopon pedig nem fut semmiféle játék sem, alapból nem is arra való.
2010. márc. 28. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy mivel nem vagyok elkényeztetve, és nem ny@lják ki a s.e.g.g.e.m, azért dolgozom napi 10-12 órát, és utána nincs kedvem hülyeségekkel játszadozni...
2010. márc. 28. 19:07
 4/5 anonim válasza:
Maszturbálj
2010. márc. 28. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
szerezz egy normális nőt, majd az leszoktat, ha akkor sem, akkor te beteg vagy. Szó szerint. Pc-s beteg
2010. márc. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!