Számítógépes játékok. Lehetséges ebben a munkakörben dolgozni, és ha igen, hogyan?
Gyerekkorom óta játszom többféle játékkal és úgy gondolom, van ambícióm annak terén, hogy ilyesmivel dolgozzam. A dolgot nem az informatikai, hanem a humán oldaláról közelítem meg. Úgy gondolom, hogy elsősorban a sztori orientált játékokban hatalmas lehetőségek rejlenek és már láttam is példákat arra, amik azt mutatják, hogy mások is így gondolják (Dragon Age 2, ha valakinek mond valamit).
Szerintem a kreativitásom és a nyelvtudásom is megvan hozzá. Írok itthon novellákat és vannak ötleteim is, egyszóval személlyemmel nincs probléma.
Merre kéne elindulnom? Komolyan gondolom a dolgot.
(Kérem, csak az szóljon hozzá, aki valamennyit ért a témához, és nem szeretnék klasszikus negatív válaszokat kapni, csak ha nagyon megalapozott tények alapján mondja ki az illető)
Köszönöm
Külföld?
Az már sokkal nehezebb téma lesz.
Egyébként azt is vedd figyelembe hogy a cégek nem a semmiből vesznek fel(kivéve ha rohadtul tehetséges vagy) ha nem jobb ha előzőleg már ismertek valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!