Számítógép feljavítása így lehetséges?
na szóval van egy régi gépházam, és szeretném komolyabbá varázsolni a gépemet, elsősorban játékok miatt, jelenleg CS:GO megy el rajta kb 40 pfs-en, source motorosok simán mennek rajta, de pl egy H1z'már nem.
úgy lett nekem elmagyarázva, hogy nem lehet mert régi gépház. nos, processzoromat és a videokártyámat szeretném cserélni,
-ha a cpu foglalata megegyezik a kiszemeltemmel, akkor elméletileg jó bele?
-ha a videokártya foglalata megegyezik a kiszemelttel, akkor az is jó bele?
azzal magyarázták hogy nem lehet hogy az újabb alkatrészek bele tenni mert nem férne bele, de ha a foglalatok megegyeznek?
UI.: pls nem kinevetni, lány vagyok nem értek hozzá, de van némi fogalmam a dolgokhoz
értelmes válaszokat várok :)
Nekem is kicsi gépházam van mégis belefért egy GTX950. Igaz hogy a hátuljáról pár sínt le kellett tépni, de az már mellékes. A másik, hogy minél nagyobb gépházad van annál többet szívsz vele.
Ha az alaplapod támogatja a processzor típust illetve a videókártya bemenete is passzol akkor igen jó lesz.
hát, most egy Intel core 2 duo cpu van benne(gyárilag), illetve egy Nvidia geforce GT610 videokártya(cserélve), a gépház meg DELL HY385, Intel alaplappal és DDR" memóriával
Sajnos csak ennyit tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!