Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új dolgokat vennék a gépembe,...

Új dolgokat vennék a gépembe, segítettek?

Figyelt kérdés

Igazábol, elromlott a gépem, meg elég régi is volt. Laptopon nem gondolkozok, csak egy saztali gépen, hogy úgy össze rakva egy pöpec, gyors gép legyen. Milyen procit, vidikártyát, alaplapot tudnátok mondani, amit tudnék venni?

Igazából, az lenne a legjobb ha részletre tudnám megvenni bele a dolgokat, de tudom úgy sajnos nem lehetséges...:/

Meg hol nézelődjek iylenek után, ahol jó árakban vannak...?

Köszi mindent: 22 L

2016. jan. 24. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyi a keret, és mire használnád?

Pár dolgot tudsz részletben fizetni (pl. csak később veszel bele videókártyát, addig meg IGP)

2016. jan. 24. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
mennyit szeretnél rá költeni és mire használnád?
2016. jan. 24. 16:57
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 #2 +1

ne csak 3 dologbol all a gep, majd osszeirnak neked es osszeszerelessel megrendeled

pcx.hu

pl. inen vasarold majd

ugy gondolkodj hogy (monitor nelkul) kb. 60-70 kell egy normalisabb irodai/filmezos/netezos gephez amin pl. MineCraft, Sims... kisebb igenyu jatekok elfutnak

ha uj nagyobb igenyuekre kell nem art 150 korulit gyujtened.... gondolom mar a 60 is tul sok neked kerdesbol itelve

reszletfizetesel nem ajanlom a vasarlast, tedd felre a penzt, es addig netezni/filmezni ha nincs eszkozod valami olcso de jo Tabletet vegyel, 10ezerhez kozel is vannak ma mar, igaz csodat a nagyon olcsoaktol nem varhatsz

2016. jan. 24. 17:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Maximum 120-150 ezret költenék rá :)

Mindent vennék bele, ami egy gyors pc-be kell

2016. jan. 24. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Az legyen a lényege, hogy gyors legyen, sokáig bírja és azért fusson rajta egy pár jó játék :)
2016. jan. 24. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Asrock B85M Pro 4 - 20k

8 GB Ram (valamilyen, amit támogat az alaplap és a processzor. DDR3-as kell neked, lehetőleg 1600 mhz-s)- kb. 15k

FSP Hexa+ 400 - 13k

i3 4170 vagy 4160 - 35k

Olcsó de működő DVD olvasó: 4k

Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX - 13.5k

GTX 950 - 51k

[link]

Monitort, gépházat nem kalkuláltam bele, illetve + hűtést sem.

Lehet ennél írnak jobbat is.

2016. jan. 24. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem odaírni hogy a pcx.hu-ról néztem az alkatrészeket, s azoknak árait.
2016. jan. 24. 21:53
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

alsotapos gephazat vegyel

Raijintek Arcadia

Xigmatek Mach

pl. ha kinezetre mesz is ra akkor is alsotapos es jol szelozo legyen (ha amiket irtam nem tetszenek)

Sharkoon, Zalman bol vannak jobbak pl. még

(Hexa+ 400 kabelei boven jok alsotapos hazba ha ez felmerulne...)

#6 +1

2016. jan. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!