Új dolgokat vennék a gépembe, segítettek?
Igazábol, elromlott a gépem, meg elég régi is volt. Laptopon nem gondolkozok, csak egy saztali gépen, hogy úgy össze rakva egy pöpec, gyors gép legyen. Milyen procit, vidikártyát, alaplapot tudnátok mondani, amit tudnék venni?
Igazából, az lenne a legjobb ha részletre tudnám megvenni bele a dolgokat, de tudom úgy sajnos nem lehetséges...:/
Meg hol nézelődjek iylenek után, ahol jó árakban vannak...?
Köszi mindent: 22 L
Mennyi a keret, és mire használnád?
Pár dolgot tudsz részletben fizetni (pl. csak később veszel bele videókártyát, addig meg IGP)
#1 #2 +1
ne csak 3 dologbol all a gep, majd osszeirnak neked es osszeszerelessel megrendeled
pcx.hu
pl. inen vasarold majd
ugy gondolkodj hogy (monitor nelkul) kb. 60-70 kell egy normalisabb irodai/filmezos/netezos gephez amin pl. MineCraft, Sims... kisebb igenyu jatekok elfutnak
ha uj nagyobb igenyuekre kell nem art 150 korulit gyujtened.... gondolom mar a 60 is tul sok neked kerdesbol itelve
reszletfizetesel nem ajanlom a vasarlast, tedd felre a penzt, es addig netezni/filmezni ha nincs eszkozod valami olcso de jo Tabletet vegyel, 10ezerhez kozel is vannak ma mar, igaz csodat a nagyon olcsoaktol nem varhatsz
Maximum 120-150 ezret költenék rá :)
Mindent vennék bele, ami egy gyors pc-be kell
Asrock B85M Pro 4 - 20k
8 GB Ram (valamilyen, amit támogat az alaplap és a processzor. DDR3-as kell neked, lehetőleg 1600 mhz-s)- kb. 15k
FSP Hexa+ 400 - 13k
i3 4170 vagy 4160 - 35k
Olcsó de működő DVD olvasó: 4k
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX - 13.5k
GTX 950 - 51k
Monitort, gépházat nem kalkuláltam bele, illetve + hűtést sem.
Lehet ennél írnak jobbat is.
alsotapos gephazat vegyel
Raijintek Arcadia
Xigmatek Mach
pl. ha kinezetre mesz is ra akkor is alsotapos es jol szelozo legyen (ha amiket irtam nem tetszenek)
Sharkoon, Zalman bol vannak jobbak pl. még
(Hexa+ 400 kabelei boven jok alsotapos hazba ha ez felmerulne...)
#6 +1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!