Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egeret vennék a mediamarktban,...

Egeret vennék a mediamarktban, de előtte lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Szóval...

Kinéztem magamnak egy egeret, amit sajna nem tudok kipróbálni személyesen, így azt szeretném megtudni, hogy ugye MM-ben van ez a 60 napos visszavásárlási garancia.

Ha most én megrendelem-kihozzák-kifizetem-kipróbálom és mondjuk nem tetszik vagy nagy vagy akármi, akkor én ha szépen csomagoltam ki és szépen csomagolom vissza (végén egy celluxal leragasztani), akkor én még élhetek ezzel a visszaváslási garanciával?

Mert most már elég sok helyen van, hogy ha neten rendeled, hogy vissza lehet küldeni. (javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek)

Szóval akik MM-be járnak vagy jártasabbak az ilyen azoktól kérdezem..?

2015. dec. 11. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy a MediaMarkt vissza veszi-e, ezt inkább tőlük kellene megkérdezni a honlapjukon, de azt tudom, hogy ilyen esetben a SAJÁT költségeden kell visszaküldeni, méghozzá úgy, hogy bizonyítani is tudd, hogy feladtad - ergo ajánlottan kell feladni: ez súlytól függ: vagy 525 vagy 725 ft lehet
2015. dec. 11. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. A Mediamarkt csak ennyit ír..

"A kiterjesztett visszavásárlás feltétele, hogy a fogyasztó visszajuttatja a terméket sértetlen, hibátlan állapotban összes tartozékával és eredeti csomagolásával együtt, továbbá a vásárlást igazoló eredeti számlát a Media Markt részére. "

2015. dec. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!