Vennék egy új PC-t magamnak, de nem tudom milyet,135 ezrem van rá, max 140ezer (egy forintal sem több) ennyiért kapok jót? (Többi lent)
Kinéztem egyet (CPU:AMD FX-6300 AM3+ max. 4,1GHz alap: 3.5Ghz BOX Black Edition 6 magos CPU
RAM:8 GB DDR3 / 1600Mhz
Alaplap: Asrock 960GM
HDD:3,5" 1TB SATA3,
Optikai meghajtó:Samsung DVD író,
VGA:Nvidia Geforce GTX750 2GB DDR5
LAN (RJ45):Gigabit LAN,
Audio:5.1 csatornás
Gamer fekete ház 8 cm-es, kék LED-es ventillátorral, 500 W 12cm ATX csendes tápegységgel ) a tápegység 500Wos LC-Power . Ez így jó, vagy jobbat ajánlanátok. Én már rengeteg helyen kerestem, de jobbat nem találtam. Remélem ez jó, ha nem akkor ajánlanátok jobbat? Előre is köszi.
Asrock H81M-VG4
i3-4170
Kingston 2x4GB 1600MHz
Asus GTX750 ti OC 2GB
Western Digital 1TB EZEX
Thermaltake Hamburg 530W
Raijintek Arcadia
Összesen: 138 ezer Ft
Ebből ennyit lehet összehozni.
amit a kérdésben írtam, azt néztem ki, viszont jelenleg csak egy laptopom van, ami már elavult
egyben venném a gépet, összeszerelve meg minden
Gyenge gép, neharagudj. Előre összerakott gépet soha nem veszünk, kis guglizás után pedig megtaláltam, hogy mégis mi a fenéről beszélsz.
Beleraknak egy noname tápot, noname HDD-t, meg még egy csomó minden más hülyeséget, utána van képük 'gamer' szó alatt eladni. Aztán majd nézel, ha nem működik. Egyébként sem túl bíztató egy oldal, ami nem őszinte. Ezt felejtsd el.
előre összerakott gép : [link]
a konfigurálom gombra rákattolva még tudsz is rajta változtatni,és azt rakják bele,amit te jelölsz.
ebbe a vga t 750 re csereled, jobban jarsz mint azzal amit ott vennel...
nem tudok irni neked, mar reg irtam voln ha tudn'ak...
mindent megtudsz venni pcx ben
bill. egeret, hangfalt, monitort is...
#6 +1
a tapegyseget csereld benne azzonal mert pcx.hu (meg tobbi bolt is) meg akar szabadulni attol a hulladek taptol
kepesek es rad telefonalnak meg rad irnak hogy ez olcso es jo tap ezt vedd meg
ott van hasonlo arban a CoolerMaster B 500 V2
3ev garival amivel klaszisokkal jobban jarsz mint az Elite hamisitnanyal
Kontár pajtás,nekem egy kicsit lelkesebb tápom van,nem cooler master :)
én úgy raktam össze a gépem,hogy m,egnéztem,mire írják legtöbben,hogy nem ajánlott,és azt raktam bele. :)
és egy elég jó gép ált össze belőle. :)
#9 es hol?
argepen arukereson meg boltokban No. 1 az Elite Power 600
szoval sajnos ez semmit nem mond ha velemenyeket neztele csak(!)
sziasztok itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!