Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja mindig ezt a...

Miért csinálja mindig ezt a gépem?

Figyelt kérdés
Egyszer jó, aztán másnap be szeretném kapcsolni és "Windows betölti a fájlokat" aztán "Hibakeresés" és még sehogy se indul a Windows (7) "Indítási javító nem tudja automatikusan megjavítani a számítógépét" se csökkentett módba sehogy se akar elindulni az op. Már volt ilyen és újra telepítettem de kb másnapra megint kiadta. Segítség!!

2016. jan. 24. 10:53
 1/8 Gábor_79 ***** válasza:
A merevlemezen hibás szektor van. A SMART értékek megtekintésével megbizonyosodhatsz róla.
2016. jan. 24. 11:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez azóta van amitoa uj RAM-ot tettem a gépembe (2x2 GB DDR2) és új billentyűzetet, azóta cseréltem HDD-t és ugyan ez, memória diagnosztikát is futtattam de nem talált semmit. Azt hol tudom megnézni?
2016. jan. 24. 11:36
 3/8 Gábor_79 ***** válasza:
Éppen egy instabil tápegység gyilkolhatja szisztematikusan a merevlemezeket. Egy portable programot akartam nézni: [link] próbáld ezt. Sajnos a Smart értékeket Hexadecimálisan adja meg, de kezelhető. Legalább a felső részét fényképezd le és töltsd fel.
2016. jan. 24. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor most telepitsem újra a rendszert?
2016. jan. 24. 12:05
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Parancsolj!

2016. jan. 24. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba oka, RAM az koszonok mindent!
2016. jan. 24. 14:02
 7/8 Gábor_79 ***** válasza:
Az jó. És miből gondoltad?
2016. jan. 24. 15:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Újra futtattam memória diagnosztikát és memória problémákat észlelt.
2016. jan. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!