IP cím alapján, vagy hogyan?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek a témához, szóval inkább kérdezek. Pl van ez az ask fm nevű oldal (nem, nem vagyok regisztrálva,se semmi), és mindig hallani, hogy így meg úgy névtelen kérdések. Ha valaki regisztrált tag, de névtelenül kérdez, rá lehet jönni, hogy ki ő? IP címe alapján mondjuk, vagy hogyan? Ez mindig is érdekelt. Előre is köszönöm.2016. jan. 24. 08:28
11/20 A kérdező kommentje:
Ha meg kiírja akkor meg azt lehet tudni, hogy melyik városból írták a kérdést?
2016. jan. 24. 09:30
12/20 anonim válasza:
Ha nem ír ki IP címet, akkor nincs gond. Esetleg az oldal adminisztrátorjai tudják az IP cimet, ahonnan írták/kirakták/stb azt, amiről beszélsz. Ilyenkor lehet, hogy ki lehet őket használni. De az már nem olyan gyakori, és nem igen hallottam még ilyen esetről.
13/20 anonim válasza:
Pontosan. Az a legkevesebb, amit meg lehet tudni.
14/20 A kérdező kommentje:
Óó így már világos. Azt hittem hogy ha megvan az IP, akkor civilként is rögtön mindent tudni lehet, rendes tartózkodási hely pl.vagy ilyesmi... Köszönöm!
2016. jan. 24. 09:35
15/20 anonim válasza:
Ha kihasználod az internetszolgáltatót, igen, meg lehet azt is tudni. Az első válaszban írtam. De az illegális, és tehetség kell hozzá.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen igen ez világos. Hát azért tizenévesek csak nem próbálkoznak ilyenekkel... :D
2016. jan. 24. 09:38
17/20 anonim válasza:
Dehogy nem.. már megjártam, hogy tizenévesek küldtek nekem pizzát az internetről. Azt cím nélkül ugyebár nem lehet :)
18/20 A kérdező kommentje:
Ejha. Hát ezt nem gondoltam. Ilyen egyszerűen végülis kiadják az adatokat? :/ ez nem jó dolog..
2016. jan. 24. 09:42
19/20 anonim válasza:
Magyarországon nem tudom, mennyire hatásos az a trükk, de Amerikába eléggé. Ne félj, ha nem bosszantassz fel senkit, akkor nincs is miért megpróbálják ezt.
20/20 A kérdező kommentje:
Nem élek ilyen oldalakkal. Csak szoktam látni, hogy nyavalyognak a névtelenek miatt..:D
2016. jan. 24. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!