Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bootoláson lehet még gyorsítani?

Bootoláson lehet még gyorsítani?

Figyelt kérdés

i7 2600 3,4ghz

-8gb 1600mhz ddr3

-Nvidia geforce 210

-500gb hdd

-team group L5 120gb ssd (erre van telepítve a windows 10)

msconfigban átállítottam a boot fülön rendszerindításnál az időkorlátot 3mp-re

Biosban is be van állítva a bootsorrend

Így olyan 25-30mp még feláll a rendszer.

SSD nélkül ez kb a duplája volt 40-50mp

Ki tudom várni az a fél percet nem az a lényeg :D

Csak érdekel h lehet-e még vmit gyorsítani rajta ?

2016. jan. 22. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:

A múltkor már leírtuk. Mi nem volt akkor világos ?

Azt írod hogy ki bírod várni, de azért hetente felteszed ugyan ezt a kérdést. :)

2016. jan. 22. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:

igen,mível rendes választ akk sem kaptam..hanem vmi aberált oda írta h rendes ssd kéne

de azt már nem írták oda az okosok h miért nem jó ami van? :)

2016. jan. 22. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a 1155-ös lapokon van-e Fast boot és Secure boot opció a biosban, ha igen ezeket állítsd be. Ennél és az SSD használatánál többet nem tehetsz.
2016. jan. 22. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Telepíts uefi-ben egy tinycore linuxot. 2 másodperc után már futni fog a böngésző.

Régi gép

intel e 5200

4 db 1 gb pendrive raid 0 ban

4 gb ddr2 ram.

tiny core 6.4.1

6 másodperc és már meg a böngésző

2016. jan. 22. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:

El kell fogadni, hogy a legkomolyabb gépen is kell egy kis idő, mire a rendszer betölt.

Ez nem olyan mint egy kisrádió, hogy bekapcsolom, és abban a pillanatban más szól is.

Most komolyan. És ha 30-40 mp, akkor mi van ?? Az olyan űridő. Nekem is annyi kb., mégsem verem a seggem a földhöz, hogy lehetne gyorsabb. Ennyi és kész.

Ne személyeskedésnek, és ne sértésnek vedd ! Nem annak szántam ! :)

2016. jan. 22. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Vinyóról 20-25 mp, 1TB öreg Hitachi HDD, 6GB RAM, CPU G3220, Asrock B85M Pro4 alaplap, sima FastBoot, UEFI módban telepített rendszer, pedig a partícióforma nem GOP. És miután belépek rengeteget darál azzal a pár induló dologgal, amit muszáj használnom. SSD-vel tizenakárhány másodperc lenne mindenestül gondolom.
2016. jan. 22. 14:03
 7/8 tabaki ***** válasza:
Nem mindegy? Ha 10 mp lenne, akkor azt sokallanád. Bekapcsoláskor menj el pisilni, mielőtt leülsz a géphez, akkor mindig ő fog várni rád, nem fordítva.
2016. jan. 22. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem spec pont gáz, hogy percekig nemigen áll szóba velem a gépem. Előfordul, hogy nagyon fullos szólamok jutnak eszembe egy-egy készülő darabhoz, és mire összekapja magát a win meg a daw, már sokat kopik a lelkesedés, pedig fontos lenne. Nyilván szánok SSD-re, de nem akarok kicsit venni, még gyűlöget az "alapba", és nem ez az egyedüli "alap", amit próbálunk hízlalni. :)
2016. jan. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!