Hogyan lehetne gyorsítani a tabletemet?
Figyelt kérdés
Navon Raptor 8. Dual Core processzor 1,6Ghz, 1GB ram, 4Gb tárhely, Android 4.1. Régen egész gyors volt. Gyári beállításra is sokszor nyomtam már, de hiába. Frissitést nem talál magának és olvastam is hogy nincs hozzá. Amint elkezdem használni a készüléket alig marad 700Mb szabad hely (szerintem ez lehet a fő probléma), pedig szinte semmit nem rakok rá, csak egy videolejátszót meg egy böngészőt. Ha egy full HD-s videót megnyitok youtubeon, képes megfagyni és újra indulni. Mit lehetne vele csinálni, hogy olyan gyors legyen mint régen?2015. jún. 20. 18:07
1/2 anonim válasza:
Ha a gyari visszaallitas sem segit rajta, akkor semmit.
2/2 A kérdező kommentje:
Szomorú, de én is ettől tartok. :/
2015. jún. 20. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!