Mit kellene most csinalnom ezzel?
Figyelt kérdés
Most lett hazahozva a szamitogepem a szerelotol, ujra lett telepitve es nem tudom beinditani.
Ezt irja ki:
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key.
Most mit csinaljak?
Elore is koszonom a valaszt!
2016. jan. 21. 12:08
1/8 anonim válasza:
A szerelő telepített rá rendszert ?
Ha megnyomsz egy bill.-t akkor sem indul ?
2/8 P.O.C. válasza:
Nem talál boot -olható eszközt.
Vagy elfelejtette rákötni a vinyót, vagy nincs is rajta operációs rendszer.
3/8 A kérdező kommentje:
Entert probaltam, spacet...stb de ilyenkor csak ujra kiirja ugyenezt a mondatot meg1x
2016. jan. 21. 12:26
4/8 A kérdező kommentje:
Most hoztuk el, mondta h mukodik, minden ok. Szallitas kozben kimozdulhatott vmi?
2016. jan. 21. 12:27
5/8 anonim válasza:
Ha S-ATA-s merevlemezed van, ellenőrizd, hogy az adatkábel a helyén van-e. Olcsóbb kábeleknek gyenge a tartása és könnyen elmozdul.
6/8 anonim válasza:
Pannóniás te egész nap csak itt ülsz, de dolgozni nem dolgozol? Biztos valami fogyi lehetsz.
7/8 anonim válasza:
Aha. :) Fogyatékos vagyok, ez látszik a válaszaimból is. :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem vedd ki a bios elemet áramtalanítsd a gépet majd 3 perc után rakd vissza a bios elemet és helyezd áram alá a gépet és próba cseresznye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!