Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FreeDos op rendszer van az új...

FreeDos op rendszer van az új laptopon!?

Figyelt kérdés
Nemsokára veszek 1 laptopot,de az van írva op rendszernek hogy freedos,tehát meg kell vennem a laptopot ami 115.000ft és még vennem kell hozzá egy eredeti win8 telepítő cd-t is?

2016. jan. 19. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha nem szeretnél freedost használni, akkor bizonyára kelleni fog majd valamilyen alternatíva.
2016. jan. 19. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Win.-t akarsz akkor a 8.1-et, ( a 8-as támogatása teljesen megszünt ) vagy inkább a 10-est. Ha nem akarsz pénzt adni érte, hát töltsd le. Vagy ott van a kismillió Linux disztró tök ingyen és legálisan.
2016. jan. 19. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem csak a windows felelne meg mivel league of legends nevű játékra használnám a laptopot.

Azt meg hogy töltsem le azt nem értem nagyon mert elégge analfabéta vagyok gépek terén.

Ha letöltöm a win 8.1 et akkor utánna még minden szar lekell szedni hozzá nem? Ilyen drivereket vagy miket.nem értek hozzá szóval ha roszat írtam javítsatok ki..;)

2016. jan. 19. 23:31
 4/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha bettike vagy a gépekhez, akkor miért Free DOS -al veszel gépet és nem előtelepített Windowszal?

Ha a legális utat nézzük, általában akkor is olcsóbban jön ki pár ezerrel. Mert a Free DOS -os gép + Windows telepítő külön általában drágább, mint ugyan az a gép előtelepítve.

És ráadásul a Windowszal az előtelepített gépet nem is kell driverezni, mert gyárilag ezeket már felrakják.

Persze nyilván a Windows feltelepítése nem legális úton, még akkor is olcsóbb, ha meg kell kérned egy hozzáértő ismerősödet, hogy telepítse fel neked.

De szerintem egy legális Windows mindig megbízhatóbb, nem fogsz vele lebukni, nem írja ki hogy szoftverhamisítás áldozata vagy, és ezekkel az illegális aktivátorokkal is ki tudja még mi megy fel a gépedre, ami nem kívánatos.

2016. jan. 20. 01:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem,bár amit szeretnék az nem kapható vagy is én nem találtam előtelepített win-el.

És az a baj hogy amiket nézek előtelepítettek már sokkal drágábbak,ráadásul azok win 10-esek én pedig win7 vagy win8nasat szeretnék (úgy hallottam jobban alkalmazkodnak a játékokhoz) én pedig nem szeretnék 150.000 et kiadni :( max 120 ért nem tudnátok ajánlani amiben i3 proci van(haverjaim azt mondták,hogy az ha lehet akkor legyen benne)előre köszi,ja és ment a zöld kéz!

2016. jan. 20. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!