Nem vagyok tisztában az ilyesmi technikai hátterével. Ebben az esetben a Digis szerelő újrakábelezné a házat? A T-snek is meggyűlt a baja vele annak idején, hogy az emeletről lehúzzon valami kábelt a falban. Bocsánat a kérdésért, de teljesen laikus vagyok ebben.
Valószínűleg minden a helyszínen fog eldőlni, ha be lehet kötni.
2016. jan. 19. 13:31
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen, meg fogom kérdezni, amikor aktuálissá válik. Csak gondoltam, valaki járt már hasonló cipőben, vagy esetleg tud valamit erről, tudna tájékoztatni.
Mindenesetre, köszi.
2016. jan. 19. 13:52
4/5 Keszte István válasza:
Szia! Nálunk egy hónapja kötötte be a digis szerelő az optikai kábelt és az általam kijelölt első csatlakozási pontig elvezette (ez se volt egyszerű). A meglévő tés ip tévés belső hálózat legkevésbé anyag- és időigényes átkötésén egy órát gondolkoztunk, aztán pár száz forintos költséggel sikerült megoldani - a vállalásuk szerint a teljes belső hálózatot kiépítik, kábelezik, ha kell, de akkor az anyagköltségek ki kell nekik fizetned!
2016. jan. 20. 09:26
5/5 Keszte István válasza:
Kiegészítésnek: Budapest XVIII. kerületben kb 3 hét volt, mire a szerződéskötés után ideért a szerelő, annyi az igény, ezt is vedd figyelembe. A váltásról pedig csak annyit: a net gyorsabb, a tévén sokkal több és nagyon jó minőségű csatorna érhető el és a vezetékes telefon percdíja is alacsonyabb, és mindezt a DIGI 1/3ad áron adja a téhez képest, szóval aki csak teheti, váltson, érdemes!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!