ASUS P5LD2 alaplapom van. Rádugtam egy modemes netet kábelost, de nemismeri fel. Nincs internet a gépen. Illesztőprogramot hogyantudok leszedni? Vagy egyébb ötlet?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 22:07
1/8 A kérdező kommentje:
Win7 van a gépen,
A géphez van még egy (szerintem ez hálózati kártya) RLT8139D nevű kártya
Nemtudom hogy ez kell-e, valaki segítsen...
2015. nov. 15. 23:15
2/8 anonim válasza:
A hálózatikártyához és az alaplaphoz is kapnod kellett volna egy telepítőlemezt, ami minden fontos illesztőprogramot tartalmaz, azokat rakd fel. Ha nincs, akkor az alaplap illetve a kártya gyártójának hivatalos honlapjáról le tudod tölteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj ugye gépen nincs net, telón kb 1óráig kerestem és 1dbot se találtam, ha meg igen akkor ilyen nemtudommi 500kb.os fájlt szedett le..
2015. nov. 15. 23:35
4/8 anonim válasza:
Akkor keresd meg a CD-t, minden alaplaphoz és hálózati kártyához jár.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs meg a CD hozzá...
2015. nov. 16. 00:10
6/8 P.O.C. válasza:
Az integrált hálókarijának típusa ennek az alaplapnak: Marvell 88E8053.
Az Asus oldalán sajnos nem találom ezt az alaplapot, de innen is le tudod szedni a drivert:
Az RLT8139D chipsetes hálókártyákat, meg minden Windows autonomikusan felismeri. Az XP és annál újabb biztosan, de úgy emlékszem még a Windows 98 is.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem ismeri fel, van valami ötleted? Háromszögben egy felkiáltójelet mutat az eszközkezelőben
2015. nov. 16. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!