A hónapban már másodszor fagy le a gépem minden előzetes jel nélkül. Ötletek?
Van 8 giga RAM, abból fagyás környékén kb 2,5-3at használ csak
Nincs kék halál
Vinyó ellenőrző program 100%ra írja az állapotát
Nincs túlmelegedés se
Malware kereső és vírusírtó nem talál semmit.
Most is pl az volt, hogy néztem youtube-n videót, a kép lefagyott, de a hang ment tovább gond nélkül, elején észre se vettem hogy fagyás volt csak mikor ránéztem a képernyőre és állt, egér nem mozgott, stb.
eseménynaplóban elmúlt 7 napban 2 kritikus eset (az az újraindulás utáni kernel cucc hogy váratlanul lett újraindítva a gép)
van 116 hiba (ilyen TS Defense BT meg windows update dolgok, lehet a nem teljesen legál windows miatt), meg 20 figyelmeztetés
de az összeomlás előtt 2 órán át egy hibaüzenetet se mutat, előtte meg windows update, netman, imhost idő lejárás, stb, nem tudom mi az
windowst igazából decemberbe raktam újra (formázás nélkül), lehet h formázni kéne már a gépet, mert nem volt mióta XP-ről váltottam
de úgy érzem hogy a google chrome + adblock + facebook + youtube kombó se tesz neki túl jót :S amit nem értek 8 giga rammal...
de facebookot bizonyos időközönként már be kell zárnom mert visszalassítja az egészet, és olyankor ha azt külön bezárom, egész lassan zárja be -pár mp is eltelik
szóval valami csak nem okés így az egésszel
és megint, ugyan úgy, youtube-t nézem nagyképernyőre rakva és úgy fagy le... minden alkalommal így fagyott le
amúgy a gép adatai:
Geforce GTX650
Intel Core 2 Quad Q6600
DDR2 4x2GB RAM
450W-s Chieftech táp
oldalról még plusz hűtőventi
és nincs húzva
(tudom nem mai technika de viszonylag használható/""erős""; pl ilyen GTA 5 meg Fallout 4 közepesen lazán megy)
volt egy gyanúm, utánaolvastam és... lehet nem is a gépem a hibás, hanem a Chrome
többen ugyan ezt tapasztalták korábban a Chrome-al, flash akadt talán össze valamivel, és így minden előjel nélkül lefagyott a gép, szintén se hibaüzi, se kékhalál
most meg azt kezdte el hogy iksz időközönként fekete kép pár mp-ig (monitor kikapcs), aztán visszajön a kép és írja h a driverrel valami volt, de már újra jó
tegnap frissítettem újra rá biztos ami biztos szóval nem értem
de megőrülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!