Windows 10? Valaki feltelepítette már az előzetes verziót?
Külön partíció: miért ne lehetne?
Amúgy tök felesleges kipróbálni szerintem is.
Frissítettem a 8.1-es tesztgépemet, olyan nagyon hasra nem estem tőle. A visszarakott start menü biztos jó valakinek valamire, de így összevegyítve a csempés mód és a hagyományos (egyébként régen használhatatlan) menüvel egy érdekes elképzelés. Meg lehet szokni. De ha mégsem szokod meg, mert valami miatt tetszett a 8/8.1-es megoldás, használhatod azt is, vissza lehet állítani.
A grafikai elemeket tovább "butították", őket is beszippantja a "flat-design", de ez egyébként nem áll rosszul a Windows-nak sem, mégis csak 20 éve majdnem változatlan.
Ezen kívül sikerült lelopni az OSX-ben 2003-ban debütált exposé-t, csak ez még nem sikerült olyan jól, mint az Apple-nek elsőre, de hát ez egy tech-prev, és az is kérdés, hogy mennyire fogják szeretni, ill. használni. Én fogom, ha jól működik.
A frissítés lement gond nélkül (bár kicsit sokáig tartott), és alapvetően nem sokat változott a rendszer, amit eddig látni, az egy service pack-be is belefért volna. De nagyon korai lenne még ítélkezni, ami biztos, hogy napi munkára kockázatos használni, csak tesztgépen nyomkodd, mert vagy a munkádat, vagy a szórakozásodat teheti tönkre, és ezeknél a verzióknál még előfordulhat, hogy egy frissítés után bizonyos dolgok kikerülnek, bekerülnek, megváltoznak... szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!