Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fotósok ilyen képet mivel...

Fotósok ilyen képet mivel vagy hogyan lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 18. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, ami már a kérdésben is feltűnt... Hogy jöttek ide a fotósok? És miért érdekes hogy te értesz egy kicsit a fotózáshoz? Ehhez az is elég ha valakinek van szeme, látott valaha 1-nél több képet életében (szóval nem hiszi hogy a fényképezés valami új tudományág), és ismeri az áttetszőség fogalmát. Bár ennyi kritériumnak tényleg csak a fotósok tesznek eleget :D
2016. jan. 20. 09:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Istenem....

A fotósok a kerdes elejen fogyelemfelhivas volt mert gondoltam igy talan egyből olyan emberek nezik meg a kerdest aki fog is tudni rá válaszolni

És igen nem nagy művészet lefotózni barmit és fotosnak nevezni magad de én azt hogy ertek picit hozzá arra értettem hogy tudom mi az a zársebesség, blende, iso.

Is igen ugy irtam kina kerdest hogy nem neztem utana mert nem tudtam hogy hivjak vagyis nem jutott eszembe az áttetszőség szó rá

Szerintem vannak itt idiótább kérdések is nem az enyem itt a legszenbe tűnöbb

Aztán meg nagyon raboltam ezzel bárkinek is az idejét ha nincs ideje valakinek válaszolgatni kérdésekre akkor ne tegye nem kötelező ....

2016. jan. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!