Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek átverés ez az oldal?

Szerintetek átverés ez az oldal?

Figyelt kérdés

[link]

Szimpatikusnak tűnik, minden szépen le van írva (telefonszám, specifikációk, stb.), viszont irreálisan alacsonyak az árak. Lehet, hogy van valami hátulütő? Vagy egyszerűen scam?

2016. jan. 17. 01:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ugyan szakértő, de azért a legolcsóbb gépek nem tűnnek mai csirkéknek. Az i-s procival vagy komolyabb AMD-vel szerelteknek már jócskán felmegy az ára. Nekem összességében nem tűnik átverésnek. Persze használt gépet venni mindig kockázatot jelent, meg előre összerakottat sem szoktak ajánlani.
2016. jan. 17. 01:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából 100- 150 ezer Ft- os árkategóriában nézelődtem. Azok nagyon jó ár/érték arányban vannak.

Egyébként szerintem netezésre még egy régebbi gép is megteszi, ha egy gyors SSD- t és plusz 2gb ramot beleszerelünk.

2016. jan. 17. 01:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Például az AMD Hexacore FX6100 elképesztően jó áron van. Ezért is gyanús nekem az egész. De ha nem, nyilván az a legjobb :)
2016. jan. 17. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, de ne feledd, hogy használt gépről van szó, és könnyen lehet, hogy garit sem kapnál a hardverekre. Így már rögtön más a leányzó fekvése.
2016. jan. 17. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem olcsók,max 5-öt adnék értük,6 hónap garanciával. Régi elavult,meg ki tudja,nem-e zárlatos az alaplap,mert húzva volt valami,és nem bírta valamelyik alkatrész. Én nem vennék használt szart az biztos
2016. jan. 17. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
És mi van, ha csak a nettó árat írják (27% áfa nélkül) Pl.: iway.hu webshopon is csak a nettó ár van elírva. Érdeklődj!
2016. jan. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!