Szerintetek átverés ez az oldal?
Figyelt kérdés
Szimpatikusnak tűnik, minden szépen le van írva (telefonszám, specifikációk, stb.), viszont irreálisan alacsonyak az árak. Lehet, hogy van valami hátulütő? Vagy egyszerűen scam?
2016. jan. 17. 01:12
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan szakértő, de azért a legolcsóbb gépek nem tűnnek mai csirkéknek. Az i-s procival vagy komolyabb AMD-vel szerelteknek már jócskán felmegy az ára. Nekem összességében nem tűnik átverésnek. Persze használt gépet venni mindig kockázatot jelent, meg előre összerakottat sem szoktak ajánlani.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából 100- 150 ezer Ft- os árkategóriában nézelődtem. Azok nagyon jó ár/érték arányban vannak.
Egyébként szerintem netezésre még egy régebbi gép is megteszi, ha egy gyors SSD- t és plusz 2gb ramot beleszerelünk.
2016. jan. 17. 01:21
3/6 A kérdező kommentje:
Például az AMD Hexacore FX6100 elképesztően jó áron van. Ezért is gyanús nekem az egész. De ha nem, nyilván az a legjobb :)
2016. jan. 17. 01:26
4/6 anonim válasza:
Igen, de ne feledd, hogy használt gépről van szó, és könnyen lehet, hogy garit sem kapnál a hardverekre. Így már rögtön más a leányzó fekvése.
5/6 anonim válasza:
egyáltalán nem olcsók,max 5-öt adnék értük,6 hónap garanciával. Régi elavult,meg ki tudja,nem-e zárlatos az alaplap,mert húzva volt valami,és nem bírta valamelyik alkatrész. Én nem vennék használt szart az biztos
6/6 anonim válasza:
És mi van, ha csak a nettó árat írják (27% áfa nélkül) Pl.: iway.hu webshopon is csak a nettó ár van elírva. Érdeklődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!