Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész,hogy kicseréltem a videókártyámat aztán amik elötte elmentek játékok azok is akadoztak.Kaptam azt a választ,hogy kevés a táp a gépemnek.Erre kicseréltem a tápot,utánna nagyábol megoldodott a játék probléma,de a gép lassú lett.Ezért újratelepítettem de az sem segít.És még az is lenne a probléma,hogy induláskor van hogy a bios betöltése után csak fekete képernyőn a bal felső sarokban egy fehér kurzor villog és nem kapcsol be a gép.Ezután párszor újraindítom mire nagy nehezen elindul.Szoval nem tudom mi baja lehet.2016. jan. 10. 18:45
11/11 anonim válasza:
Ey tipikusan táphiba.
A táp teljesítménye valóban elég.
De nem csak az számít, hanem pl. az is, hogy terhelésre le is adja azt amit a konfig kér.
A tépra ráírni bármit lehet. Attól még nem biztos, hogy azt tudja is.
Egy PC tápegységnek kell tudnia 3.3, 5, 12 voltot adott terhelésen. Ebből elég ha az egyiket nem teljesíti, már kész a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!