Elég lenne ez a CHIEFTEC GPS400AA 400W-táp ehhez a konfig-hoz? Csak mert nagyon jók az értékei. És ehhez a konfighoz kevésnek érzem hiába jó az értékek! Mit gondoltok esetleg a konfiggal kapcsolatba is, tanácsokat elfogadok. Vagy mit ajánlanátok?
Alaplap: ASUS A88X-GAMER
Processzor: AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+
Memória: CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 KIT
Videókártya: ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING
HDD:WD 500GB
+ nem sokára egy SAMSUNG 120GB 850 EVO is beszerzek és 1TB WD-lt is.
Otikaimeghajtó: ASUS DRW-24F1MT
#10 Chieftec CPS-650S jo lesz a tobbi az felejtos
milyen fele ertekekrol beszelsz?...
Cooler Master micsoda? nem igazan arulnak ma "olcson" ilyen markabol
kivetel az csak ez amire erdemes penzt kiadni
Cooler Master G550M
CPS-650 el szemben van jonehany elonye
modu, hosszabb kabelek...
Hát köszi a tippeket de most ahogy nézzem sajnos már le adtam a rendelést holnap érkezik hát bizzok benne, mert eddig nekem mindig chieftec-eim voltak és sok sok évet bírtak mikor cseréltem őket nem azért mert tönkre mentek hanem elavultság véget, én ezért gondolkoztam többnyire ebbe a márkába. Más visszont lehet nem olcsók a cooler master-k de visszont annál minőségibb darabok amit írtál az nagyon jó lett volna több napon keresztül nézegetem de ezt a COOLERMASTER G550M RS550 egyszer nem láttam mert biztos erre esett volna a választás.
Mert igazából én ezt a 3 márkát néztem és tartom meg bízhatónak: Cheiftec,CoolerMaster,Corsair,FSP de az se mind, és az hogy ára mennyi hát ár/érték arány ami sztem 15ezer forintol kezdődnek azok a tápok amik érnek is valamit!Az alatt szerintem csak zsákba macska:)
Jah és erre eset a választés szval így a tanácsod alapáján kezdek kételkedni nah de aztán hátha teszi majd amit tenni kell:)CHIEFTEC GPS-600A8 600W
De ha már táp meg lesz. ebbe még szívesen elfogadnék tanácsot mert a video kártyám csak következő honópba lesz és még nincs meg. Visszont nem teljesen egyértelmű nekem mert annyit utána néztem már ezeknek hogy teljesen el bízontalanodtam! :D
ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING
MSI R9 380 2GD5T OC R9 380 2GB GDDR5
Az asus-nál jó dolog hogy 4gb/meg hogy olcsóbb de viszont állítólag nem nagyon tudja kihasználni azt 4gb vagyis nem képes rá.
MSI-nél meg visszont csak r9 széria már ami jobb viszont az 2GB és viszont drágább is.
Kérdés az lenne szerintetek ez a config melyiket hajtaná ki jobban meg pl. GTAV-nél meg ilyen jellegű gameknél pár példa Dying Light Fallout4 COD Crysis3 melyik teljesítene jobban mert pl a gtaV-nak el kell vagy 3gb grafikus memória....Nah meg r9 dupla csatis igaz még nem jött meg de hát csak elbírná a 600-s.. mert az se mind1 gondolom azért. Ha ebbe még segítetek dönteni vagy vmi hasznos infókat adni azt nagyon meg köszöném még! :)
Nah de megjött az új táp és kezdek ideges lenne...
Az EVEREST UGYAN AZT ÍRJA MINT AZ ELÖZŐ TÁPNÁL!!!
CPU mag 1.31
2,5V - 2.22V
3.3V - 2.7V
5V - 4.62V
12V - 5.63V !!??
+5V készenléti - 2.13
VBAT telep 2.13V
GPU mag 1.1V
HOGY EZ MIÉRT VAN,hogy lehetséges ez??
Mert ahogy néztem az elözőnél is a UEFI-be normális számokat írt nem úgy mint az everest!! Ötlett vki, ne higgyek a everestnek?? de hát az elöző tápnál mikor rá mentem a OC tuningra biosba kicsapta a gépet aztán békén is hagytam söt le vettem teljesen a procit meg a memoriát mondom majd ennél ki próbálom de így van egy olyan érzésem megint kicsapja majd 600W-nál is??? pFF
Ki is próbáltam ugyan azt csinálja ki vágja a gépet mint a húzat , sőt elötte vissza tettem a ramokat 2133mhz-re a windows indult volna de újrainditottam mondom meg nézzek még vmi a bios-ba csak egy rövid bugás felpörgö hang és indul újra 2x3x meg csináltam nem akarta beadni, kikapcsoltam be kapcsoltam úgy be adta a biost ugyan úgy 1333mhz voltak aztán próbáltam ki a OC Tunningot és csatt!!
Hát én még ilyenel nem találkoztam vmi tipp,remélem nem szar alaplapot kaptam és azért csinálja ezt mert akor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!