Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elég lenne ez a CHIEFTEC...

Elég lenne ez a CHIEFTEC GPS400AA 400W-táp ehhez a konfig-hoz? Csak mert nagyon jók az értékei. És ehhez a konfighoz kevésnek érzem hiába jó az értékek! Mit gondoltok esetleg a konfiggal kapcsolatba is, tanácsokat elfogadok. Vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Alaplap: ASUS A88X-GAMER

Processzor: AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+

Memória: CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 KIT

Videókártya: ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING

HDD:WD 500GB

+ nem sokára egy SAMSUNG 120GB 850 EVO is beszerzek és 1TB WD-lt is.

Otikaimeghajtó: ASUS DRW-24F1MT

2016. jan. 10. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért mindenképpen chieftec tápokban gondolkozol? Nagyon kevés teszt van róluk ezért nem tudjuk őket minden körülmények között ajánlani.
2016. jan. 13. 13:01
 12/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 Chieftec CPS-650S jo lesz a tobbi az felejtos

milyen fele ertekekrol beszelsz?...

Cooler Master micsoda? nem igazan arulnak ma "olcson" ilyen markabol

kivetel az csak ez amire erdemes penzt kiadni

Cooler Master G550M

CPS-650 el szemben van jonehany elonye

modu, hosszabb kabelek...

2016. jan. 13. 13:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát köszi a tippeket de most ahogy nézzem sajnos már le adtam a rendelést holnap érkezik hát bizzok benne, mert eddig nekem mindig chieftec-eim voltak és sok sok évet bírtak mikor cseréltem őket nem azért mert tönkre mentek hanem elavultság véget, én ezért gondolkoztam többnyire ebbe a márkába. Más visszont lehet nem olcsók a cooler master-k de visszont annál minőségibb darabok amit írtál az nagyon jó lett volna több napon keresztül nézegetem de ezt a COOLERMASTER G550M RS550 egyszer nem láttam mert biztos erre esett volna a választás.

Mert igazából én ezt a 3 márkát néztem és tartom meg bízhatónak: Cheiftec,CoolerMaster,Corsair,FSP de az se mind, és az hogy ára mennyi hát ár/érték arány ami sztem 15ezer forintol kezdődnek azok a tápok amik érnek is valamit!Az alatt szerintem csak zsákba macska:)

Jah és erre eset a választés szval így a tanácsod alapáján kezdek kételkedni nah de aztán hátha teszi majd amit tenni kell:)CHIEFTEC GPS-600A8 600W

2016. jan. 14. 19:37
 14/19 A kérdező kommentje:

De ha már táp meg lesz. ebbe még szívesen elfogadnék tanácsot mert a video kártyám csak következő honópba lesz és még nincs meg. Visszont nem teljesen egyértelmű nekem mert annyit utána néztem már ezeknek hogy teljesen el bízontalanodtam! :D

ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING

MSI R9 380 2GD5T OC R9 380 2GB GDDR5

Az asus-nál jó dolog hogy 4gb/meg hogy olcsóbb de viszont állítólag nem nagyon tudja kihasználni azt 4gb vagyis nem képes rá.

MSI-nél meg visszont csak r9 széria már ami jobb viszont az 2GB és viszont drágább is.

Kérdés az lenne szerintetek ez a config melyiket hajtaná ki jobban meg pl. GTAV-nél meg ilyen jellegű gameknél pár példa Dying Light Fallout4 COD Crysis3 melyik teljesítene jobban mert pl a gtaV-nak el kell vagy 3gb grafikus memória....Nah meg r9 dupla csatis igaz még nem jött meg de hát csak elbírná a 600-s.. mert az se mind1 gondolom azért. Ha ebbe még segítetek dönteni vagy vmi hasznos infókat adni azt nagyon meg köszöném még! :)

2016. jan. 14. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem a vram számít, hanem a chipset. A vram önmagában semmit nem ér. R9 380 sokkal nagyobb teljesítményű, mint az R7 370. Igazából 2GB is több, mint elég, ha Full HD-n játszol, élsimítés nélkül.
2016. jan. 14. 22:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi, mostmár biztos hogy az MSI r9 380 lesz!
2016. jan. 15. 14:50
 17/19 A kérdező kommentje:

Nah de megjött az új táp és kezdek ideges lenne...

Az EVEREST UGYAN AZT ÍRJA MINT AZ ELÖZŐ TÁPNÁL!!!

CPU mag 1.31

2,5V - 2.22V

3.3V - 2.7V

5V - 4.62V

12V - 5.63V !!??

+5V készenléti - 2.13

VBAT telep 2.13V

GPU mag 1.1V

HOGY EZ MIÉRT VAN,hogy lehetséges ez??

Mert ahogy néztem az elözőnél is a UEFI-be normális számokat írt nem úgy mint az everest!! Ötlett vki, ne higgyek a everestnek?? de hát az elöző tápnál mikor rá mentem a OC tuningra biosba kicsapta a gépet aztán békén is hagytam söt le vettem teljesen a procit meg a memoriát mondom majd ennél ki próbálom de így van egy olyan érzésem megint kicsapja majd 600W-nál is??? pFF

2016. jan. 15. 14:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Ki is próbáltam ugyan azt csinálja ki vágja a gépet mint a húzat , sőt elötte vissza tettem a ramokat 2133mhz-re a windows indult volna de újrainditottam mondom meg nézzek még vmi a bios-ba csak egy rövid bugás felpörgö hang és indul újra 2x3x meg csináltam nem akarta beadni, kikapcsoltam be kapcsoltam úgy be adta a biost ugyan úgy 1333mhz voltak aztán próbáltam ki a OC Tunningot és csatt!!

Hát én még ilyenel nem találkoztam vmi tipp,remélem nem szar alaplapot kaptam és azért csinálja ezt mert akor....

2016. jan. 15. 15:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Feltettem az új aidát ott meg teljesn korrekt az értékek a 12V ágon is 12.168 mutat. Lehet akor régi everest kavart be mert az nem mostani, de viszont akor miért nem tudom OC tuningolni ha kap elegenfő feszkót?Miért csap ki?Miért nem tudom a ramokat vissza állítani mostmár 2133-ra?Biosba vmit át kellene a gyári beállításról állítani? PLS HELP
2016. jan. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!