Elég lenne ez a CHIEFTEC GPS400AA 400W-táp ehhez a konfig-hoz? Csak mert nagyon jók az értékei. És ehhez a konfighoz kevésnek érzem hiába jó az értékek! Mit gondoltok esetleg a konfiggal kapcsolatba is, tanácsokat elfogadok. Vagy mit ajánlanátok?
Alaplap: ASUS A88X-GAMER
Processzor: AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+
Memória: CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 KIT
Videókártya: ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING
HDD:WD 500GB
+ nem sokára egy SAMSUNG 120GB 850 EVO is beszerzek és 1TB WD-lt is.
Otikaimeghajtó: ASUS DRW-24F1MT
#4 azt kevesbe erdemes hasznalni mint a tied
nem feszultsegre gondolsz te hanem Watt ra
300W os tap is boven eleg konfigodhoz
szoval ne teljesitmeny (Watt) miatt csereld le
hanem inkabb modernseg es minoseg miatt
de azok nem olcsok...
Így van Watt-ra gondolok én hogy elég e neki mivel a kártya maga 150W proci is 110W eszik meg standard állapotba vagyis a leírások alapján és plussz a többi.
Mert kiszámoltam én de nagyon 400 körül mozog az érték főleg ha húzatnám a procit akor az fölébb is menne mint a 400W.
Értékeket is szószerint értettem mert
3.3V 3.38V
5V 5.04V
12V 12.04V ami szereintem elég jó értékek, én erre értettem.
Mert igazából ha nem muszály nem cserélném egyenlőre, mert nekem elégé megbízható volt eddig.
nem kellene tuningolni vele, de papiron egeszsges tuningot fog birni
370 mellett alaporajelen se tul keves a 860K
AMD vga k meg annyira nem huzhatoak, egy magasabb kategorias vga kellet volna ha tobb fps t vagy magasabb beallitast szeretnel
de FHD n jo ez medium ra magas fps el, high ra alacsony fps el
valakik ilyenel jatszanak ultran is... majd meglatod neked megfelel e arra (igaz nem amd procival hanem intelel...)
ha uj tapot vennel majd akkor kerdezz ra
Hát sajnos muszály új tápot vennem, mert nagyon kevés ennek a config-nak eleve hogy 8pin-s volna meg csak fele értékeket ad le! :S
CHIEFTEC GPS-600A8 600W
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM
CHIEFTEC CPS-650S 650W
ezek közül gondolkozok de még nem sikerült választani
mert igazából egy cooler mastert néztem ki csak épp nem rendelhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!