Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Paint tool saiban hogy lehet...

Paint tool saiban hogy lehet vissza állítani a tollat hogy érzékelje az erősséget?

Figyelt kérdés
mert rajzoltam vele normálisan aztán elmentettem és utána is jó volt de amikor harmadszorra kezdtem volna vele rajzolni már csak a sima vonalat tudtam vele húzni és nem a szokásosat szóval nem volt nyomás érzékelőn és ezt hogy lehet vissza rakni?

2016. jan. 10. 14:53
 1/1 anonim válasza:

Rajzpaddal dolgozol ha jól gondolom :D Min size 0 ugye.

Nálam úgy szokott ez lenni; bezárom a PTS-t. Kihúzom a padot. Visszadugom, aztán elindítom újra a PTS-t.

Tehát; mielőtt elindítod a pts-t bizonyosodj meg arról, hogy be van dugva a pad és érzékeli is a gép.

2016. jan. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!