70-80ezer FT-ér milyen 4GB videókártyát lehet venni? Lehet az AMD vagy Nvidia!
Figyelt kérdés
A cím mindent elárul2016. jan. 9. 13:44
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
GTX960 4GB 65-75ezerig kb. vagy alatta
R9 380 4GB 70-80ezedig kb. vagy alatta
R9 380X kb. 85ezerig vagy alatta
960 bol MSI, EVGA, Gainward, Palit
380 bol MSI, Sapphire, Gigabyte
380X annyira nemnerdemes vetel szerintem
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
Ment a like
2016. jan. 9. 14:04
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként játékra használnám...akkor melyik lenne a legérdemesebb?
2016. jan. 9. 14:06
4/7 anonim válasza:
Ami megérné szerintem az az r9 380 4gb-os verziója. Bár én Nvidiás vagyok mivel leginkább olyan játékokkal játszom amit ő támogat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is ment a Like :)
2016. jan. 9. 18:53
7/7 anonim válasza:
#1-es az ajánlott márkákat honnan veszed? :D Van mindengyikben jobb-rosszabb változat. Amire érdemes figyelni, az a hűtés, más különbség nincs nagyon közöttük. A referencia hűtés általában kerülendő (az a zárt, egy ventis, ami úgy néz ki, mint a mókuskerék). Az egyedi, hőcsöves, hidegen passziv megoldások általában jók (pl ASUS-nál Strix, vagy Gigabytenál a WindForce). Ezek IDLE teljesen hangtalanok, csak terhelésnél, arányosan nyomják a ventit. A másik fontos tényező, hogy ki mennyi garit ad rá. Általában 3 év, de pl. GainWardnál csak kettő. Zotac regisztráció fejében plusz garit ad, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!