Milyen processzort kéne vennem a GTA V-bez? És milyen videókártyát?
Figyelt kérdés
Én a videókártyát 25.000 ft körül gondolom
A procit: 20.000 !
2015. dec. 30. 13:57
1/7 anonim válasza:
Milyen alaplapba, mert gondolom azt nem veszel...
Amúgy 25-ért inkább használt videokártyákat érdemes nézni, mert újonnan nem túl jókat lehet kapni.
2/7 anonim válasza:
Milyen alaplapod van? Vagy ha az sincs akkor venni kell és akkor máris borul a költségvetés.
Öcsémnek egy 260x-en futott, 25-ért már lehet használtan is belefutni ilyenbe.
4/7 A kérdező kommentje:
Intel: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 4400 2200 MHz 2 mag 2logik
2015. dec. 30. 17:40
5/7 anonim válasza:
Intel: AMD Athlon
Ez egy AMD processzor. Miért írtad el, hogy intel?
Amúgy jó lenne tudni milyen alaplapod van és megnézni, hogy támogat-e ennél erősebb procit. Mert ha nem akkor a procicsere csak egy alaplapcserével fog megvalósulni.
7/7 anonim válasza:
én olcsóbban megúsztam: 12k:gts450-mediumon megy. 10k: q9650 xeon procit amit nem kellett átalakítani és adapter sem kellett. vagyis ha 775 ös procid van ennél erősebbett beletenni nem tudsz. ha nem cserélsz alaplapot. de én ajánlom neked hd7770 et vagy annál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!