Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha már a gépem...

Mit tehetek, ha már a gépem többször is kidobta a kék halált?

Figyelt kérdés

Pár nappal azelőtt, hogy kidobta, raktam a gépembe 4 giga RAM mellé +4-et. Nem tudom, hogy ez számíthat-e valamit.

Egyébként 2x dobta ki eddig a kék halált, és mindig akkor, amikor éppen benne voltam valamelyik játékban (2x Battlefront 2015 közben, ekkor a szokásos kék képernyővel és hanggal, és 1x World of Tanks közben, de ekkor csak hirtelen teljesen befagyott viszont a képernyő nem változott, egeret nem lehetett mozgatni, semmire sem reagált, és mindeközben lehetett hallani a hangszórókból azt a hangot, amelyet a kék képernyő megjelenésekor is.).

A gépem pont most kb. 1 éves, tudatosan használom, hogy nagyjából ne menjen bele mindenféle vírus, viszont sokat torrenteztem, de utolsó torrent letöltésem kb. 3-4 hónapja volt, tehát elég régen, de nem tudom, hogy ez számít-e valamit. Teljes számítógépellenőrzést is rendszeresen csináltam.

A gépem, ha ez számít egyáltalán bármit is:

Operációs rendszer: Windows 7 Professional 

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz 

RAM: 4,00GB 

Videókártya: Nvidia GeForce GT 740 

Egyébként mostanában semmilyen új programot, játékot nem töltöttem le, ami nem hivatalos vagy pénzért megvett lett volna. Nem tudom, hogy mi okozhatta ezt a kellemtlenséget, de a segítségeteket kérem, hogy írjatok valami megoldást, ha tudtok, hogy hogy lehetne helyreállítani. Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. jan. 6. 22:47
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, akkor most már zöld utam van, hogy milyet vegyek, sokat segítettél.

De még azért dohogok egy kicsit, hogy hogy az Úristenbe nem tudták ugyanezt. Tényleg nem egy ördöngős dolog.

2016. jan. 9. 22:06
 22/30 anonim ***** válasza:

Olyan mint a Lego. Ráadásul minden megtalálható az adatlapon. :)

Örülök, hogy segíthettem!

2016. jan. 9. 22:10
 23/30 A kérdező kommentje:

Na, megvettem egy ugyanolyat, de még nem jött meg.

Egyébként létezik olyan, hogy gamer RAM?

2016. jan. 16. 23:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla. Bár itt inkább az esztétikára gondolnék, pl.: bordázott, matricázott vagy éppen kirívó alakú modulok.
2016. jan. 16. 23:42
 25/30 A kérdező kommentje:
Még visszatérve a kék halálra, van bármi sejtésed, hogy miért mindig épp játék közben jött ki?
2016. jan. 17. 11:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Mert akkor emelkedik a memória fogyasztása, és lehet (bár ezt csak felteszem), hogy nem voltak képesek dual-voltage módra. Ehhez kelleme feszültségmérő. :)
2016. jan. 17. 16:14
 27/30 A kérdező kommentje:

Aha, értem, egyébként én is erre gondoltam, hogy akkor emelkedik a memória fogyasztása.

Ma beraktam a gépbe az ugyanolyan RAM-ot és egyenlőre nincs semmi gond, de érdekes módon az előzőnél is 4 nap elteltével jött a cirkusz. De ez már tényleg ugyanolyan, tehát jónak kell lennie.

2016. jan. 17. 18:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Én is remélem, hogy nem lesz semmi problémád. Esetleg 4-5 nap elteltével megírhatnád, volt-e valamilyen anomália.
2016. jan. 17. 20:43
 29/30 A kérdező kommentje:
Ok, megírom.
2016. jan. 17. 23:15
 30/30 A kérdező kommentje:

Eltelt egy pár nap, és semmi probléma nem jelentkezett. Mindent ugyanúgy használtam, mint a kék halált előtt.

Most már bebizonyosodott, hogy a két különböző RAM összeférhetetlensége, vagy az alaplappal való inkompatibilitás okozta a problémákat.

2016. jan. 23. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!