Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám fejleszteni a...

Hogyan tudnám fejleszteni a gépemet?

Figyelt kérdés

Valami erősebb configot akarok elérni de nem tudom hogyan kezdjem!

Alaplap P5Q?

Processzor Intel Core 2 quad CPU Q6600 2,4 ght

Ram 4gb

Videókártya AMD Radeon HD 7700

Táp 600W

Nemtudom hol kezdjem vagy mivel!..

2016. jan. 3. 17:38
 1/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ott hogy a tapegseged ponttos teljes tipuskodjat leirod, 600W az semmit nem jelent

gephazad tipusat is jo lenne tudni, ha nincs neki akkor hogy alsotapos e hol vannak ventihelyek benne es megpehet e tudni mekkora vga fer bele es mekora alaplap

aztan az osszeget amit a fejlesztesre szansz azt is jo lenne tudni

merevlemezed meg dvd d SATA kabeles e

az a 4GB pontosan milyen

HD7700 sem egy pontos tipus ez egy alszeria 30/50/70/90 es gpu(vga) is lehet

amugy nagyjabol most optimalis a geped, vagyis ha fejleszted a vga, cpu parost is kell meg ramot is

es ha a tobbi sem jo akkor azokat is...

2016. jan. 3. 17:44
 2/9 Turismo ***** válasza:
Legelőször is az alaplap cseréjével kezdeném, mert ez még egy régebbi konstrukció és sajnos a processzorod is elég gyenge a mai játékokhoz. Az a baj szerintem, hogy elég költséges lenne bővítened a mostani konfigurációdat, ezért azt ajánlom, ha van hozzá megfelelő megjelenítőd inkább vegyél konzolt és ott nem lesz ilyen problémád, hogy gyenge a hardver.. Jó mondjuk ott meg meg kell vásárolnod a játékokat, de elég sokat már olcsón be lehet szerezni, meg az előfizetés sem olyan drága. Szóval ezeket összegezve: alaplap és CPU csere
2016. jan. 3. 17:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval alaplap+cpu csere az kb mennyibe fájna egy mostani játékhoz mondjuk medium grafon? most van 4 gb ramom ugye ddr2 800-as és ha vennék hozzá még 2x2gb 1600-ast az segítene valamit?
2016. jan. 3. 17:54
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 nem

es #1 es valaszt miert hagytad figyelmenkivul

7700 igy nagyon keveset mond 7730 ddr3 nagyon gyenge a 7790 2gb ddr5 meg igen csak eros...

fejlesztesnel leginkabb a gephaz es a tapegyseg szamit

#3 mivel DDR2 es a ramod ezt ha alaplapot es proceszort cserelsz (aminek nincs ertelme 7790 melett sem!...) akkor memoriat is kell

nem irtal osszeget se fejlesztesre

egyszeruen nem is ertem mit akarsz igy...

elmondhatnad...

semi sem olcso szoval ha nincs 100ezed korulid akkor majd terj vissza ra amikor mar lesz minimum enyid, ha meg mindenbol uj kell akkor 150-200ezred

a mostani geped eddig megtudot infok alapjan 40-60ezer korul adhato el

PONTOS HARDVER TIPUSOK ismerteben !! lehet bearazni es arulni, meg fejleszteni is!

2016. jan. 3. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval alaplap+cpu csere az kb mennyibe fájna egy mostani játékhoz mondjuk medium grafon? most van 4 gb ramom ugye ddr2 800-as és ha vennék hozzá még 2x2gb 1600-ast az segítene valamit?
2016. jan. 3. 18:22
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 hogy tudj viyzonyitani uj bolti arak:

minimum es maximum koltsegek jatekos gephez ezresekben

lap 15-25

cpu 35-55

ram 15

tap 15-25

haz 10-20

hdd 15

ssd 15-25 ha kell

dvd 5 sajatod hasznald ujba is ha SATA s

monitorod milyen? errol meg is feletkeztem, pedg manapsag Full HD (1920x1080p) kelene es digitalis csatlakozasu (DVI, HDMI, DP)

es egy videokartya amit utoljara hagytam

35-75ezer

2016. jan. 3. 18:23
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
egy monitor kb. 40ezer az lemaradt
2016. jan. 3. 18:24
 8/9 A kérdező kommentje:
7750 1gb ddr5
2016. jan. 3. 18:25
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#8 oookeee... sokkal elorebb nem vagyunk de legalabb vga t tudjuk :D

leirtam mindent te meg lenyegileg semmit

szoval...

Szia

2016. jan. 4. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!