Mit/Hogy tudnám fejleszteni a gépemet?
Kaptam ismerősömtől egy gépet,de valamiért nem az igazi rajta a legtöbb játék(értsd:megvan a gépigénye mégis akadoznak a játékok rajta)
Dell Optiplex 745
A gépem adatai:Rendszermemória 4032 MB(4x1GB DDR2 800Mhz)
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
Videokártya AMD Radeon HD 7300 Series (1024 MB)
alacsony a procid órajele
Tudsz beletenni Core 2 9650 3ghz-et maximum de az új játékok azon se biztos, hogy működni fognak problémamentesen
Az új játékok 3,5Ghz-től és attól felfelé futnak problémamentesen
Add el a gépet szerintem aztán gyűjts egy újabbra, ez a Core 2 széria már kifutott egy pár éve
Értem köszi :/
A "The Elder Scroll V Skyrim"-hez mi kéne akkor?
Nagyobb Proci? :/
Tehát a gép nagy része :/
Örültem mert mikor megláttam még annak az esélyét is megláttam ,hogy gta 5-el játsszak.-> https://www.youtube.com/watch?v=-WjEoDHrawk
#2-es és #4-es jó nagy hülyeségeket tudtok mondani...
A Skyrim simán futna azon a procin egy erősebb videókártyával. Nekem egy két magos pentiumon futott ugyanígy 4*1GB-os DDR2-es RAMmal, a te procid pedig erősebb annál. A különbség, hogy egy GTX 650 volt mellette, tehát neked csak jobb videokártya kell, hogy fusson a GTA5 vagy a Skyrim.
Például egy R7 250X videokártya a Skyrimot és GTAt simán futtatja 720p-ben medium-high grafikán.
Persze ha újabb játékokat akarsz majd játszani, akkor ennyi nem lesz elég, de ha csak ezekre a játékokra akarsz befektetni, akkor elég. Max azt tudod még csinálni, hogy a RAMokat kicseréled 2GB-osokra, hogy összesen legyen 8GB-od, de a DDR2-es RAMok elég drágák, csak akkor éri meg, ha az 1GB-osokat el tudod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!