Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel a géppel...

Szerintetek ezzel a géppel jol jártam? Most rendeltem.

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 1. 21:57
 1/5 Szirty ***** válasza:
Szerintem az ilyen kérdést rendelés ELŐTT kell feltenni!
2016. jan. 1. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, ez attól függ, hogy mire kell, amugy ez egy remek ár\arány. Írd le, hogy mire kéne és elmondom, most jó e.
2016. jan. 1. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyenlőre netezni , youtube stb.

Később veszek majd egy tápot és egy videó kártyát utánna már játékra is.

Csak azt nem tudom még minőségi tápot vegyek vagy belépöszintűt. ?

2016. jan. 2. 00:43
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

honan tudod melyik minosegi es melyik belepo? pcx.hu csak oszedobalja tapokat az alapjan nem lehet donteni, beleposbe sokszor beraknak jokat ami egyaltalan nem oda valo, minosegihez meg rosszakat amik szinten nem oda valok

meg melesleg 2 kategoria nem eleg ennyi alapjan nem lehet valasztani

ha gyari sajat tapja van bene pontos tipusa vagy cimkejerol kep kell, ha eleg eros akkor jo lehet egy vga hoz, amihez a cpu eleg

gondolom nem 100ezres vga kban gondolkodsz...

szoval valami atlagos vagy alacsony fogyaszzasuban

2016. jan. 2. 03:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy 280 wattos tápegység van benne nem tudom pontosan milyen , egy r7 250-es kártyában gondolkodom ! :)

Mert először olcsót akartam de abban nincs sajnos játékra való , ez talán jó lesz !? :)

2016. jan. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!