Virtuális géppel lehetséges lenne?
Amim van:
- 2 monitor
- 2 bill.
- 2 egér
- 1 gép (4gb ram/AMD 860k/ r9 270x)
Vannak olyan szoftverek amik virtuális gépet tudnak létrehozni.. Én arra lennék kíváncsi hogy ezzel a megoldással multizni régebbi játékokkal lehetne-e?
Azért írtam régebbi játékokat, mert állítólag sok erőforrást elvesz a virtuális gép megléte.
Amikkel játszani szeretnénk: Stronghold Crusader, GTA SA, CS 1.6/Source
elméletileg biztos hogy megoldható.
Gyakorlatilag nem tudom. Még nem dugtam 2 billt se egeret a gépembe. Meg kell oldani hogy egyik monitoron 1. kép másikon a 2. habár a gépen van olyan ha 2 monitorod van h 2 különbözőt ad. vagyis enyém tud ilyet xd. utána már csak meg kell oldani. hogy 1.-ik bill a főgépen menjen. a másik a virtuálison. viszont az egér meg bill lehet nem osztható ketté xD de próba szerencse.
Nem osztható ketté, mert alapból a gazda operációs rendszer kezeli le.
De egyedi driverrel (amit te írsz meg) azzal megoldható, de persze tudnod kell azonosítani valahogy melyik billről van szó. stb.
Akkor megpróbálok életet lehelni a régi gépembe, hátha a hagyományos módon menne a lanozás :D
Köszönöm a válaszokat
Vagy lehet megoldható! 2db usb-s egered van? vagy 1db ps-es meg 1db usb-s? mivel ha 1-1 db lenne. akkor a ps-eset használnád a fő gépen. a virtuális szerverbe meg beállítod hogy az összes usb eszközt használhassa. virtualbox-ban:
konfiguráció -> usb és akkor bepipálod fölül hogy engedélyezed az usb vezérlőt. majd hozzáadsz egy új szűrőt. aztán mikor elindítottad, és 1x bele kattoltál. onnantól már ki nem tudod vinni az egeret, csak asszem feladatkezelővel. habár nekem úgy sem sikerült. ahhoz ki kellett nekem kapcsolni a rendszert.(virtuálisat) bár ez nem tudom menne így bill-el is. sztem igen. de nem tudom hogy 2 egér lesz a 2 rendszerben. szóval próbáld ki max nem lesz 2 egér és nem tudtok úgy játszani. elromlani nem fog semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!