Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox vagy PlayStation?

Xbox vagy PlayStation?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek hozzá, hogy mi a különbség közöttük, de rajottem, hogy hiányzik a Nintendo gyerekkorombol, úgyhogy szeretném visszahozni az életembe.

Illetve miben különbözik a wiitol? Csak abban, hogy az érzékeli a mozgást?

Köszi a segítséget!

(tudom, hogy fontos különbség, hogy más a gyártó, de ennél többet szeretnék! :)

2015. dec. 27. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is válaszunk generációt. Jelenlegi(ps4 xb1, wiiu), vagy előző generáció(ps3,x360,wii).
2015. dec. 27. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy inkabb hasznald a keresot...
2015. dec. 27. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek van mozgásérzékelője, de jobban a Wii-hez a PS Move hasonlít. A Kinect-et nem ajánlom, mert úgy halottam, hogy oda rossz játékok mennek.
2015. dec. 28. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
De ha régi Nintendo-s játékokat akarsz, akkor ajánlom a Wii Virtual Console-ját (ott be lehet szerezni régi Nintendo játékot). Feltéve, ha még mindig lehet szerezni hozzá pontokat, amivel vásárolhatsz játékot.
2015. dec. 28. 07:52
 5/7 Krisipoke ***** válasza:
Az elsőszámú különbség, hogy más játékok vannak rá. Ha konkrétan a Nintendo hiányzik, akkor a Nintendo valamelyik konzolját ajánlanám, pl. a legújabb a Wii U, vagy az ezelőtti a Wii. Ez azért fontos, mert egyrészt a Nintendo-é sok olyan játéksorozat, amivel régen is játszhattál (pl. Mario), és újabb, azokhoz hasonló játékok is, szóval ezeket csak a Nintendo konzoljain találod meg. Ahogy előttem is mondták, Wii-re és Wii U-ra is letölthető egyébként sok régebbi játék, akár azok is, amikkel régen játszhattál.
2015. dec. 28. 22:35
 6/7 anonim válasza:
Az xbox és a ps inkább azoknak való akik jobban hardcore gamerek (ez nem azt jelenti hogy nem lehet vele csak ugy kicsit játszani)de ha te inkáb csak ugy szórakoznál egyet családal,barátokkal akkor wii.
2016. jan. 17. 02:36
 7/7 Krisipoke ***** válasza:

Utolsó: sosem szerettem a "hardcore gamer" megnevezést, mert sosem egyértelmű számomra, hogy pontosan mit akar takarni. Mármint alapból ugye az lenne, hogy aki komolyan veszi a játékokat, és mondjuk nehéz játékokat játszik és jó bennük, de nagyon sok embert hallottam már, aki arra utal ezzel, hogy realisztikus versenyzős/lövöldözős játékokkal játszik. Ez mondjuk nem tudom, honnan jött, tekintve, hogy Wii-re is (és más Nintendo konzolokra is), elég sok igen nehéz és nagy ügyességet/jó logikát igénylő "hardcore" játék van, Wii-re konkrétan pl. a Donkey Kong Country Returns vagy a Fire Emblem: Radiant Dawn mindenképp ilyenek.

Egyébként meg PS3-ra és X360-ra is rengeteg a gyerekeknek készült játék, pl. az egész Kinect, vagy mondjuk az ilyen Skylanders, Lego, vagy simán rajzfilmek alapján készült játékok.

Szóval igazából ha neked az a "hardcore", hogy a valóságot másolni próbáló játékokkal játszik valaki, akkor igen, PS3-ra és X360-ra több olyan játék van, ha viszont egyszerűen jó játékokat szeretnél, amik érdekesek, izgalmasak, és kihívást jelentenek, akkor Nintendo konzolokra legalább annyi van, mint a riválisokra.

2016. jan. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!