Xbox vagy PlayStation?
Nem nagyon értek hozzá, hogy mi a különbség közöttük, de rajottem, hogy hiányzik a Nintendo gyerekkorombol, úgyhogy szeretném visszahozni az életembe.
Illetve miben különbözik a wiitol? Csak abban, hogy az érzékeli a mozgást?
Köszi a segítséget!
(tudom, hogy fontos különbség, hogy más a gyártó, de ennél többet szeretnék! :)
Utolsó: sosem szerettem a "hardcore gamer" megnevezést, mert sosem egyértelmű számomra, hogy pontosan mit akar takarni. Mármint alapból ugye az lenne, hogy aki komolyan veszi a játékokat, és mondjuk nehéz játékokat játszik és jó bennük, de nagyon sok embert hallottam már, aki arra utal ezzel, hogy realisztikus versenyzős/lövöldözős játékokkal játszik. Ez mondjuk nem tudom, honnan jött, tekintve, hogy Wii-re is (és más Nintendo konzolokra is), elég sok igen nehéz és nagy ügyességet/jó logikát igénylő "hardcore" játék van, Wii-re konkrétan pl. a Donkey Kong Country Returns vagy a Fire Emblem: Radiant Dawn mindenképp ilyenek.
Egyébként meg PS3-ra és X360-ra is rengeteg a gyerekeknek készült játék, pl. az egész Kinect, vagy mondjuk az ilyen Skylanders, Lego, vagy simán rajzfilmek alapján készült játékok.
Szóval igazából ha neked az a "hardcore", hogy a valóságot másolni próbáló játékokkal játszik valaki, akkor igen, PS3-ra és X360-ra több olyan játék van, ha viszont egyszerűen jó játékokat szeretnél, amik érdekesek, izgalmasak, és kihívást jelentenek, akkor Nintendo konzolokra legalább annyi van, mint a riválisokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!