Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy gépem, amit 2014 nyarán vettem 175 ezerért. Arra gondoltam, hogy eladnám, mivel évről évre fejleszteni kell, hogy játszhassak rajta normálisan. A pénzből, amennyiért eladtam vennék egy használt PS 4-et (90-100-ért). A megmaradt pénzhez még hozzáadnám a monitor árát, ami most olyan 20 ezer korul lehetne, plusz még valamennyit, és ebből vennék egy olyan 120 ezres laptopot. Szerintetek jó ötlet lenne? Ennek annyi az előnye, hogy a PS-t nem kell fejleszteni, még egy pár évig tökéletesen megfelel mindenre. A laptop is csak tanuláshoz, filmnézéshez kell, semmi extrára. Szerintetek jól jönnék ki belőle? Értelmes válaszokat várok! Előre is köszi!

A gépem:

proci: AMD FX-6300

vga: Sapphire R9 270X

alaplap: ASUS M%A97 EVO R2.0

ház: Thermaltake Versa G2

hdd: 1 TB

Ui: Szerintetek mennyit érhet ez a gép jelenleg?

2015. dec. 27. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
PS4-re meg kell venni a játékokat,PC-re le torrentezed,és az is kérdés hogy melyik kell jobban? a laptop vagy a PC mert a laptopon max netezni tudsz (egy gamer laptop alapból 250ezer)
2015. dec. 28. 18:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem vagyok nagy játékos, pár játékkal vagyok csak úgy el, arra meg tudok költeni a PS 4-hez. Nekem egy sima laptop kellene netezéshez, filmnézéshez, stb..
2015. dec. 28. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Használtam veszel 90-100 ezerér ebből UJAT VESZEL
2015. dec. 30. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!