Újra kell tennem az Op. Rendszert?
Figyelt kérdés
Már 3 éve elsumákoltam a kötelező újratelepítéseket. Nem fogtak kést a torkomhoz, mint Gabi a Maunika show-ban, de már annyira lassú, hogy gyötrelem kivárni. Ram is van bőven -> 6GB, E8400, de a rengeteg torrent fájlt tart a legtovább betallózni. Akkor kezdjük.2015. dec. 27. 11:18
1/5 Gábor_79 válasza:
Várj egy pöttyet! Mondjuk a torrentek miatt. Vagy csináltad már ezt és nem volt vele probléma? Mert például a uTorrentnél a program alapértelmezetten a felhasználói mappán belül van. Sőt maguk a fájlok is az előző felhasználóhoz tartoznak. Nem mindegyik -nem 'tom mi alapján osztályozza-, de nálam újratelepítés után eltűnt egy-két állomány. Amíg nem adtam hozzá jogosultságot nem indult el vagy újra le akarta tölteni, holott már megvolt. Megelőzhető a probléma, de épp nincs időm fejtegetni.
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én újratelepítés előtt mindig le szoktam menteni a μTorrent mappa tartalmát, újratelepítés után meg visszamásolom a helyére (C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\uTorrent\) és minden benne van, ugyanúgy működik, mint az újratelepítés előtt, semmit sem kell tallózgatnom és természetesen a beállítások is a régiek.
3/5 Gábor_79 válasza:
Nem mondtam volna, ha nem létező dolog lenne. A másolásánál úgymond "semleges" helyre kerül egy újonnan létrehozott mappába, aminek talán nem olyan a jogosultsága. Részleteztem volna, ha van időm és pont ezzel volt kapcsolatos. Nálam eleve külön meghajtón van jó ideje a felhasználói mappa és onnan közvetlen másoltam a végleges helyére. Nézegettem és a torrent fájloknak sem volt korlátlan jogosultsága. Szóval azokat is egyesével át kellett írnom anno. Jó ideje inkább nem is telepítettem újra rendszert többek között e miatt.
4/5 anonim válasza:
Amit az előbb leírtam, az akkor is működött, amikor a Windows 8.1-et legyalultam és Windows 10-et telepítettem, sőt akkor is, amikor a Windows XP-t Windows 8-ra cseréltem, pedig az XP 32 bites volt, a 8 óta pedig 64 bites op.rendszert használok. Nekem még sosem kellett a torrent fájlokat egyesével betallózgatnom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Évekkel ezelőtt egyesével mentettem le, majd egyesével tallóztam be. Elírtam a kérdésnél, nem betallózni tart sokáig, hanem lementeni. Mára már felvilágosulva a biztonság kedvéért lementem szintén, de az aktuális mappát ki majd visszamásolva pár órányi szenvedéstől kímélem meg magam. Érdekes, hogy a filmek mappából nem tudta betölteni a fájlokat, nem is látta. A biztonsági szintet levettem, rendszergazdaként futtattam, majd kényszerítetten indítottam a torrenteket. Most látja, seedeli, a lényeg, hogy megoldódott, de a régebbi rendszerekkel ilyesmi problémám eddig nem volt. Most Win7 64bitet használok, magyar nyelven.
2015. dec. 27. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!