Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a számítógép összeállítás...

Ez a számítógép összeállítás jó lenne?

Figyelt kérdés

Intel i5 4460

Gigabyte B85m-D3V

Fsp 460W

Kingstone Hyperx fury 1600Mhz 4Gb

Kingstone Hyperx fury 1600Mhz 8Gb

Kolink Aviator gépház

WD 500Gb sata3 16mb 7200rpm

WD 1Tb sata3 32 7200rpm

CM Hyper Tx3 evo

És még ventilátorokat veszek.

2015. dec. 24. 21:47
 1/7 szántóvető ***** válasza:
most poénkodsz?olvasd mér végig amit írtál.eggyel több a táp és ugyanennyivel kevesebb a vga.hdd-k lehetnének jobbak,ha csak játékra kell akkor a kisebb ram modul kihagyható.
2015. dec. 24. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
A tápot azt nem értem hogy miért egyel több.Amúgy a kisebb ram,a táp,a kisebb vinyó már meg van a régi gépből.A vidi kari meg egy r7 370
2015. dec. 24. 22:10
 3/7 szántóvető ***** válasza:

upsz azt csúnyán benéztem,későre jár :)

nem rossz config,ár-teljesítményben a vga is jó.egy 500W-os táp nem sokkal kerülne többe,ha most készülsz venni akkor inkább ilyet vegyél.

2015. dec. 24. 22:32
 4/7 szántóvető ***** válasza:
ja még annyit hogy az új hdd cache mérete lehetne 64mb.
2015. dec. 24. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:). Akkor nézek egy másik vinyót. Amyúg a táp elbírná? Mert azt most nem akarom lecserélni.
2015. dec. 24. 22:46
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen elbirja egy 300W os is ha megfelelo es ratudsz kotni mindent (van eleg csati alapbol vagy atalakitval)

HCN gondolom a tap, jo lesz hozza

ha ujat veszel nagyon nem mindegy majd mit... nem a markat meg a Watt ot kell nezni szoval egyedul nehezen tudsz valasztani

de valoszinu joparevig nem kell lecserelned a mostanit foleg ha semit nem valtoztatsz rajta

8GB is boven eleg lenne 370 mellett, nem tudom mivel jatszhatsz hisz 980/390X mellett is eleg a 8

szimetrikusan pedig jobb lenne a ram (dual) foleg ha munka miatt kell

no de ha meglevo mindegy

ja ugy olvasom a ramot most veszed

ha ugyan olyan 4gb ost tudnal az is tokeletes lenne de szerintem mindegy csak megis a gep dual rammokkal lenne optimalis

vagyis asztali atlagfelhasznalonal ezek a variaciok:

2x 2GB (4GB)

2x 4GB (8GB)

2x 8GB (16GB)

ar/ertek/befektetes nel is igy eri meg leginkabb

aztan persze azt is teheted hogy 4GB osod eladod majd aztan 8 ra csereled, de 370 mellet erre nem lesz szukseg jatek szempontjabol

2015. dec. 27. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor 4Gb lesz :). Köszi a választ, meg a tanácsot. Meg még annyi hogy a házról mia véleményed ?
2015. dec. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!