Ez a számítógép összeállítás jó lenne?
Intel i5 4460
Gigabyte B85m-D3V
Fsp 460W
Kingstone Hyperx fury 1600Mhz 4Gb
Kingstone Hyperx fury 1600Mhz 8Gb
Kolink Aviator gépház
WD 500Gb sata3 16mb 7200rpm
WD 1Tb sata3 32 7200rpm
CM Hyper Tx3 evo
És még ventilátorokat veszek.
upsz azt csúnyán benéztem,későre jár :)
nem rossz config,ár-teljesítményben a vga is jó.egy 500W-os táp nem sokkal kerülne többe,ha most készülsz venni akkor inkább ilyet vegyél.
igen elbirja egy 300W os is ha megfelelo es ratudsz kotni mindent (van eleg csati alapbol vagy atalakitval)
HCN gondolom a tap, jo lesz hozza
ha ujat veszel nagyon nem mindegy majd mit... nem a markat meg a Watt ot kell nezni szoval egyedul nehezen tudsz valasztani
de valoszinu joparevig nem kell lecserelned a mostanit foleg ha semit nem valtoztatsz rajta
8GB is boven eleg lenne 370 mellett, nem tudom mivel jatszhatsz hisz 980/390X mellett is eleg a 8
szimetrikusan pedig jobb lenne a ram (dual) foleg ha munka miatt kell
no de ha meglevo mindegy
ja ugy olvasom a ramot most veszed
ha ugyan olyan 4gb ost tudnal az is tokeletes lenne de szerintem mindegy csak megis a gep dual rammokkal lenne optimalis
vagyis asztali atlagfelhasznalonal ezek a variaciok:
2x 2GB (4GB)
2x 4GB (8GB)
2x 8GB (16GB)
ar/ertek/befektetes nel is igy eri meg leginkabb
aztan persze azt is teheted hogy 4GB osod eladod majd aztan 8 ra csereled, de 370 mellet erre nem lesz szukseg jatek szempontjabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!