A következő számítógép-összeállítás megfelel valamennyire a mai elvárásoknak?
Illetve nem csak a mainak, picit előre is nézek vele.
Gépház: Zalman Z11 Plus
Alaplap: MSI X99S SLI Plus
Processor: Intel I7-5820k
Memória: Fury 16gb 2500mhz
Videókártya: Nvidia Gforce GTX980 TI
SSD: Samsung 256gbx2
HDD: Samsung 3Tx2
Tápegység: Be Quiet! Dark Power Pro 11 750W moduláris
Processzor hűtő: Zalman Reserator 3 Max Dual
Hangkártya: ASUS STRIX SOAR 7.1 PCIe
Megpróbáltam olyat összeállítani, ami megfelel a mai követelményeknek és itt nem médiumon 23 fps-el zötyögő játékokra gondolok, és egy videó rendelelését sem 8 óra alatt értem.
tenleg erdekes hogy meregdraga minden, es brutha teljesitmeny es BRUTHA MINOSEG
erre egy alapveto gephazat valasztasz hozza..
valami full extras illene egy "kozepkategorias" corsair obsidian minimum
Egyenlőre marad ez a gépház, mert már megvan.
A lényeg akkor, hogy erős gép lesz? Bírni fogja legalább a mai követelményeket?
nem kapni mar az obsidian t :/
leallt gyartasa mert nagy rakas *** volt :D
akkor megnezem mi napjaink kinalata helyette
#3 jo ok
jo lesz persze, mar nem nagyon lehetne fokozni csak full extras gephazzal
2-2 ssd-hdd vel el fog szalni az Ürbe! :D
Akárhogy nézzük, X99 az "A" csúcskategória.
A ramot akármikor bővítheted 128GB-ra, videokártyából meg akármikor vehetsz még hármat mellé, tehát ez így megfelel a "követelményeknek" és tényleg csak a ház rontja az összképet.
de aruljak oket csak google nem adott ki boltokat valamiert de lehet rosszul kerestem
de amugy egy rakat gyonyoru haz van 40ezer korul is mar
Azért egy Titanx nem olcso... 369ezer.. Ennyit nem koltok egy alkatreszre. Igy is 3 honapnyi fizetesem kell rakoltsem a gtx980 ti-re. Eddig az alaplap, a gephaz es a tapegyseg van. Sorjaban veszem a kissebb alkatreszeket, es utoljara jon a ket legdragabb, ami a vidikari, es a proci. Ez kb a nyar kozepere lesz meg. Inkabb maradok a ti mellett es ha majd egyszer kevesnek bizonyul, veszek melle megegyet.
A gephazbol egy erosebbet neztem, egy 56ezres jo kis gepet, de azt mondták, hogy felesleges olyan dragat venni. Nem is akarok olyan szintu gamergepet venni, amihez csucsminosegu gephaz kell. Maga a vasarolt alkatreszek is lassan elavultak mar, csak szeretnek egy olyan gepet, amin a leheto legjobban fut pl.: gta5, euro truck simulator 2, trainsimulator 2016, bf3-4, far cry 3-4-5, stb. Valamint magasminosegu time-lapse videok keszitesere is jo legyen, amiben ugy kezeljen 100-150 ezer magasfelbontasu kepet, hogy ne fagyjon be a gepem, es ne masfelnapig tartson neki az elmentese. Valamint jovore, talan evvege fele lesz kaphato magyarorszagon is az Oculus Rift, es szeretnek egyet majd beszerezni. Haverommal egyutt epitek gepet, de o nem tud nagyon eroset, mert sulis es nincs ra keret. Sokan javasoltak nekem, hogy egy I5 processzor es egy gtx960-970 boven eleg, de ilyenkor csak rohogni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!