A következő számítógép-összeállítás megfelel valamennyire a mai elvárásoknak?
Figyelt kérdés
Illetve nem csak a mainak, picit előre is nézek vele.
Gépház: Zalman Z11 Plus
Alaplap: MSI X99S SLI Plus
Processor: Intel I7-5820k
Memória: Fury 16gb 2500mhz
Videókártya: Nvidia Gforce GTX980 TI
SSD: Samsung 256gbx2
HDD: Samsung 3Tx2
Tápegység: Be Quiet! Dark Power Pro 11 750W moduláris
Processzor hűtő: Zalman Reserator 3 Max Dual
Hangkártya: ASUS STRIX SOAR 7.1 PCIe
Megpróbáltam olyat összeállítani, ami megfelel a mai követelményeknek és itt nem médiumon 23 fps-el zötyögő játékokra gondolok, és egy videó rendelelését sem 8 óra alatt értem.
2015. dec. 4. 17:06
11/12 A kérdező kommentje:
Szep haz, de nekem a zalman jobban tetszik, dogosebb. A procira kulon folyadekhutes lesz es nagyatmeroju ventilatorok gondoskodnak a hutesrol. Majd ha meglesz a gep, mukodik, akkor majd utana nezek uj gephazat. Most van egy, amive felepitem es aztan dolgozik nekem szepen. Sajnos most egy honapot nem dolgozok, es igy kimarad egy fizu, de hat nekem nem nyalja ki a fenekem apuci meg anyuci, meg agysebesz sem vagyok, hogy sokat keressek.
2015. dec. 4. 17:54
12/12 Közveszélyes Kontár válasza:
#10 #11 melyik az amelyiket 56ert kineztel haz?
hat az obsidian nem a kulcsinyre ment, de ez amugy is egyik olcsobb valtozata
de persze van sok mas, regebbiekbol (mint obsidian is) is nem csak ujakbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!