Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok számítógép táskát vagy...

Tudtok számítógép táskát vagy hordozható gépházat?

Figyelt kérdés
Jövőre koleszos leszek, viszont nem nagyon telik olyan laptopra, mint amilyen gépem van, így szeretnem ezt vinni. Van 2 monitorom, egyik otthon lesz, másik a koleszban. Viszont a gépet nem tudom, hogy szállítsam. Nincs erre valami táska? Láttam neten róla képet, de semmilyen webshopba nem találtam. Esetleg ha nincs, akkor elérhető árban linkelnétek olyan házat, aminek a tetején van fogantyú? Esetleg valami más tipp a szállításra?
2015. dec. 24. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz körül itt is.

2015. dec. 24. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
belerakod egy nagy táskába.. vagy viszed kézbe.
2015. dec. 24. 17:49
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

varsz vagy varatsz egyet, nem olyan bonyolult

egy gephaz nem olcso, se nem egy kesz hordozo taska

nem tudom hogy lehet venni lehet kulfoldrol kell rendelni (vagy szinten varrattak...)

mivel en eloben lattam hogy olyannal vittek

de ellenben vannak nagy taskak is amit kicsit vagy semmenyire sem kell atalakitani es maris jo

amugy allando szallitas megbosszulhassa magat... bar akkor hs tul surun szallitod (no persze inkabb ez esemenytol fugg, egy hasraeses jol jonne majd vele :P)

2015. dec. 24. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!