Nincs kép mi lehet a gond?
Be kapcsolom a gépet és se kép se hang áramot kap a ventillátorok pörögnek de semmi képet nem hoz az efér meg a billentyűzet nem világít szoval áramot nem kapnak amiket én próbáltam:
1. azt hittem rossz a VGA kábel de nem. próbáltam másikkal azzal se jó de más géppel mind a 2 működik.
2. Azt hittem hogy rossz a videó kártya de nem mert alaplapi VGA ba dugtam ugy se jó.
3.A RAM-okat cseréltem igy se jó.
4. Winchestert ki cseréltem igy se jó.
5. A tápra meg nem gondolok mivel áramot kap
szóval az is jó akkor mi lehet a baja?
Vinyót hiába cserélgeted, attól még képnek lenni kell. Max nem bootol be az oprendszer, de a BIOS képét látod.
Gagyi táp csinálhat olyat, hogy kinyírja a géped pár alkatészét, de után ugyan úgy ad áramot. Azt se zárd ki.
A proci rendkívül ritkán döglik be, ha nincs tunningolva. Így azt is kizárhatod. Csinálj BIOS resetet. A RAM -okat nézd meg másik gépben, és ezzel mindent kizártál. Alaplapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!