Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kazetta digitalizálás, felvéte...

Lynana87 kérdése:

Kazetta digitalizálás, felvétel közben nincs hang. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A gép (vonalbemenet) össze van kötve a magnóval. A felvétel megtörténik, a lejátszás során lejátsza az adott részt amit felvettem. Csak a felvétel során nem játsza le a hangot. Nem hallani hogy mit veszek fel. Audacityvel történik a felvétel. De a windows alapértelmezett hangrögzítőjét használva sincs felvétel közben hang. Csak a felvétel leállítása után a lejátszásnál. Ott már van.

2015. nov. 3. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
A hangkártya beállításainál meg kéne nézni a jelszinteket. Lehet, hogy a vonalbemenet "lejátszása" el van némítva. Előfordulhat, hogy a Windows hangbeállításaival nem tudod ezt módosítani, hanem csak a hangkártya programjával. Nemrég jártam én is így.
2015. nov. 3. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Megnézem.Jó lenne ha az lenne, mert már körbenéztem mindent de nem jutottam egyről a kettőre.
2015. nov. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!