Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul a skype. "Sajnos...

Nem indul a skype. "Sajnos nem sikerült csatlakozni a skype-hoz. Kérjük, ellenőrizze internetkapcsolatát, és próbálkozzon újra. " Van konkrét ötletetek a megoldásra?

Figyelt kérdés

Merevlemez csere előtt működött, ugyanaz az XP, SP3 került a gépre ami eddig is volt, és az új merevlemezzel minden más alkalmazás hibátlanul fut.

Ha rákérdezek a skype-ra "Ön már csatlakozott, Ön már telepítette a skype legújabb verzióját." Revo-val töröltem minden újratelepítés előtt, régebbi skype verzióval is ez a helyzet, és a routert kihagyva (bár ennél a gépnél még kábel van, csak a a másiknál van wifi) sincs változás.

2015. dec. 24. 14:39
 1/1 anonim válasza:

Fura, úgy látszik másnál is éppen most jelentkezett a hiba, én is várom a választ. :(

Annyi történt h kijelentkeztem h egy másik accal jelentkezzek be, de aztán csak ezt írogatja nekem.:(((

Újra tettem, de semmi, itt megáll..:(

2015. dec. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!