Hogyan történik a könyvjelzők kezelése a Windows-7/Firefox alatt?
Figyelt kérdés
Windows XP alatti Firefox alatt egyértelműen tudtam az oldalakat felvenni és letörölni, de itt sok minden a fej tetőre állott. Tud valaki erre egy ötletet adni? Menü megnyitása ikon/Oldal mentése ablak nem sok segítséget ad erre az esetre.#Könyvjelzők_kezelése
2015. dec. 23. 19:06
1/4 Fish1 válasza:
A címsor mellett van egy csillag ikon, azzal tudod könyvjelzőbe tenni.
Vagy F10, megjelenik a menüsor, ott Könyvjelzők menüpont, majd oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Számomra a Windows-7 alatt a fájlok keresését is elmisztifikálták, pedig ez is egy sűrűn előjövő művelet.
2015. dec. 23. 22:10
3/4 Fish1 válasza:
A Windows gombot ha megnyomod, akkor a feljövő ablakban legalul megjelenik egy "keresés programokban és fájlokban", nem tudom ezt keresed-e.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen kerestem és megtaláltam, de nem lehet ott beállítani semmit se. Fájltípust még talán igen, de az időintervallumot nem. Szóval sokkal bénább, mint amit éveken át megszoktam az 2000-nél is és az XP-nél is.
2015. dec. 24. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!