Szerintetek melyik gép a jobb? Melyik éri meg jobban? \/
2015. dec. 22. 19:54
3/7 anonim válasza:
Mondjuk az áraik is nagyban különböznek. Mindkettőben van integrált grafika (az AMD-s picit jobb, de az is nagyon gyenge), mindkettőben van 4GB DDR3 memória stb. Jelen gépek közül az Intel jobb, de nem ér meg sztem 60k-t. Ha az AMD gépbe teszel egy Phenom II X4 procit, akkor kb ugyanott vagy teljesítményben és még spóroltál is 15k-t, amiből vehetsz használtan egy HD7770 videokártyát és máris sokkal előrébb vagy ugyanannyiból. Ettől függetlenül lehet, hogy inkább hardveraprón nézelődnék türelemmel. Amúgy asszony gépét majdnem el is adtuk 80k-ért tokkal vonóval, de utána meggondoltuk magunkat (Phenom II X4 (jó hűtővel), 4GB RAM, HD7770, 500GB HDD, Chieftec CTG táp, jó hát, 20" Samsung moncsi, Logitech 2.1 hangfalak, billentyű+egér, webkamera). Szóval biztosan ki lehet fogni ezeknél jobbat.
4/7 A kérdező kommentje:
Nemis mondtam ,hogy megér 60k-t 30 ért van ! :)
2015. dec. 22. 20:40
5/7 A kérdező kommentje:
#2-es!
Akkor ebben az árban hol találok jobbat?
Ugyanigy garanciával?
2015. dec. 22. 20:41
6/7 anonim válasza:
Jah, én a Q9500-t néztem. Így viszont hasonló a két gép (intel picit erősebb proci, amd picit erősebb igp). 30k-ból viszont nehéz csodát művelni... Értelmes garival ezeknél jobbat nehéz szerezni.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen szűk a keret és igy gari is van ! :)
R7 250 et kártyát szeretnét majd venni ,hozzá azzal jol muzsikálna ! :)
2015. dec. 22. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!