Sokkal jobb a gépe és azt hiszi hogy jobban ért hozzá? Miért sértődött meg?
Szóval van egy lány a facebook-on aki állitólag informatikusnak tanul, meg stb mesélte hogy neki milyen jó gépe van meg stb I5 8GB Ram GTX660 stb
Szóval ö mondta kevés helye van a fraps videók miatt én mondta konvertálja át Mp4-be! Facebook-on így válaszol "szar a program nem sikerült -.-? meg flegmázik mert neki nem sikerült valami.
Én leírtam neki hogy én egy Pentium 3-as gépen kezdtem pályafutásom nem a hardver számit hanem aki mögötte áll.
Ö meg vagánykodik nekem mert kapott a szüleitől gépet. Meg mondtam neki a google-t nem nehéz használni. Meg van rengeteg fórum ahol sokat lehet tanulni! Sajnos nekem nincs informatikus végzetségem 21 éves vagyok. De nekiáltam Sony vegast, adobe photoshop Cs6-ot is tanulni. Én úgy tanulok egy programot hogy átnézzem mivel mit csinál! Miért nincs másokban kitartás?
Kérlek.
Informatikus inkább mint rendszergazda szokott tevékenykedni, a vágókat nem feltétlen tekinteném szűk értelemben vett informatikusoknak.
Nekem félmilliós gépem van, önerőből, de soha nem büszkélkedtem vele, vagy állítottam, hogy mivel az én gépem jobb, ezért jobb programozó volnék.
Viszont probléma: egy win explorer, firefox funkciót kitanulni okés, de egy vegast, aae-et, cs6-ot kizárólag átnézésesen megtanulni hatalmas hiba lehet, vagy épp lehetetlen.
Akkor büszkélkedjen amúgy, ha i7-ese van és r9 290x-e. Ha nem játszik, meg úgyis felesleges.
Hát az alap dolgokat tudtam vele! Csak specális effekt például Sony Chome keyer, meg stb ilyenekhez volt szükségem tutorial videókhoz! :) Néha rá függök a gépre ! De probálok leszokni mert ha sokkat üllök előtte rossz lesz a kedvem.
Azért maximálisan nem sajátítotam el az tuti! De amire szükség volt idáig tudtam!
Köszönöm válaszod! Akkor csak rendszergazdának számítok maximum! igaz ? :)
Gépeket összerakok javítok ezt minek hívhatjuk ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!