Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tölthetem e így az akkumulátor...

Magorg kérdése:

Tölthetem e így az akkumulátort? Nem sérül hosszú távon?

Figyelt kérdés
Nos az a szitu hogy meghalt a telóm usb port ja... namármost ezen teló, rendelkezik egy 3.7 volt 1800 mah os akkuval, a kérddés az lenne tölthetem e külön telefonon kívűl, direktben rákötve egy 5 volt 2 amperes töltővel? Jelen helyzetben más opcióm nincs az akku töltésére, működhet ez hosszútávon anélkül hogy károsodna az akkumulátor? eddig kénytelen voltam így tölteni immár egy hete persze ellenőrzött körülmények között (figyeltem meddig töltöttem )

2015. dec. 19. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel így hiányzik az elektronikai kontroll ami a telóban adott, nem igazán használ neki.
2015. dec. 19. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Vegyél egy olcsó mobilbankot, abban is 3,7es elemek vannak. Abba belehekkeled a telefon aksit és boldogan élsz.
2015. dec. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!